Tanquem febrer basquetbolísticament parlant amb una jornada molt farcida de partits a casa, un nou matx de l’Escola de Bàsquet i molts duels dobles.

Abans, com sempre, obrim la panoràmica per donar un cop d’ull al món dels resultats

Resultats 24-25 de febrer
Precisament, l‘Escola de Bàsquet del Círcol encetava la jornada, dissabte al matí amb matx davant el Fuster. Els petits més grans de la casa van desafiar el fred al pati de l’Escola Maristes i amb un gran joc van demostrar de nou, la gran evolució de l’equip, molta diversió i moltes ganes de seguir aprenent i creixent.A la mateixa hora a Països Catalans, el Mini femení fa un gran partit davant el Bàsquet Pia de Sabadell en una gran primera meitat on marca absolutament les diferències gràcies a la intensitat i el bon treball defensiu.
Mini fem- BasquetPia

Gran victòria del Mini femení a casa davant el Bàsquet Pia de Sabadell

A La Plana, vam gaudir d’un Superdissabte amb 3 partits d’equips femenins de la casa. Al matí, circumstancialment, l’Infantil i el Cadet canviaven Països Catalans pel camp del Passatge de La Plana.

El primer doblet de la jornada va ser esquiu pel Círcol.

L‘Infantil femení va fer un molt fluix partit davant el Caldes, conjunt que amb les badalonines i el Cabrils encapçalen la classificació. Les vallesanes van estar molt millor en intensitat, concentració i joc i això es va notar a la segona meitat on va acabar de marcar les diferències.

Poca cosa va poder fer el Cadet Femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus davant del potent Joviat de Manresa. Les líder de la Lliga van ser un impecable rodet a La Plana al qual les badalonines no van poder fer més que aguantar l’empenta bagenca, al període inicial, malgrat que van millorar prestacions respecte a l’anada.

A Casagemes, completem aquesta intensa matinal de bàsquet intensa a Badalona amb l’habitual cap de setmana amb els equips més petits.

El Premini femení va vèncer al Salesians en un derbi sense massa història on el Círcol tot i les moltes baixes va fer un bon matx on va pesar poc aquest condicionant. Aquest va ser el primer dels únics dos derbis que vam tenir aquesta setmana.

Simultaniament el Mini 2 va caure ajustadament amb el Lliçà d’Amunt, en el doblet de partits Círcol amb conjunts del Vallès Oriental al Pavelló del carrer Antoni Maura.

A continuació, el Caldes també es va emportar el matx davant del Mini 1 en l’altre enfrontament contra el conjunt montbuienc. Fou un matx molt sofert on es va haver de suar i treballar molt per determinar el vencedor.

Mini 1 - Caldes

Derrota del Mini 1 davant el Caldes a Casagemes

En l’únic desplaçament del tram matinal de dissabte el Cadet B va caure a la pista del Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat on, de nou la irregularitat d’altres partits, un baix percentatge en tirs lliures i 8 minuts finals sense anotar van ser uns condicionants massa grans per aspirar al triomf.

A la tarda, el Júnior Preferent femení canviava de dia el seu duel per fer el millor partit de la temporada contra el Lleida, segon classificat de la taula. En un gran partit del Círcol on sempre va competir i les ratxes d’anotació van anar canviant, el matx s’escolà als darrers dos minuts de la pròrroga.

Junior Fem - Lleida

En el millor partit de la temporada el Junior femení cau a la pròrroga davant el Lleida

L’endemà, el doblet de derbis de la jornada, obria el dia a Casagemes. Ajustat triomf del Júnior B a camp del Minguella en un bon partit malgrat les desconnexions defensives com les del darrer minut que gairebé costen el triomf. Era el preludi d’un bon dia per la secció de bàsquet.

Minguella - Junior B

Triomf ajustat del Júnior B a casa del Minguella

A La Plana, un doble Círcol – Ripollet a les categories Sènior femení, encetava el Superdiumenge.

El primer, el de Tercera Catalana acabava amb clar triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila.

El segon, també va acabar bé pels interessos badalonins. El Círcol Gesesport ho torna a fer i si fa dues setmanes era el CEJ L’Hospitalet, el sisè classificat, el diumenge es desfeia del cinquè de la taula de la Segona Catalana en un gran partit del col·lectiu.

Sènior A fem - Ripollet

Gran victòria del Círcol gesesoport davant d’un dels capdavanters de la Lliga, el Ripollet

A Pomar, el Sènior C reprenia la competició després del descans de la setmana passada fent el millor partit de la temporada contra el Sant Fost. Triomf clar d’un Círcol es mostra inspirat, constant i concentrat tota l’estona #territorialEl duel Catòlic entre el Centre i el Círcol completava un altre doblet de la jornada: el de duels a L’Hospitalet de Llobregat. I per no desentonar en la tònica del diumenge, el Júnior masculí Interterritorial va fer el millor partit de la temporada per derrotar al Centre Catòlic en un impecable treball defensiu que va permetre aixecar un petit moment de crisi inicial, portar la iniciativa i finalment a tres segons pel final del matx anotar el bàsquet de la victòria en la prova definitiva de la lluita i l’entrega conjunta de l’equip. És el segon triomf consecutiu.

A la tarda, el Sots21 Preferent tancava la jornada a La Plana amb derrota davant el Rubí. Després d’una molt bona primera meitat on fins i tot domina en moltes fases, a la segona part els locals s’estanquen en joc i anotació i els vallesans trenquen el partit.

Cara i creu pels equips Sènior masculins per tancar el cap de setmana. D’una banda el Círcol Pastisseria Catalunya obté una victòria importantíssima del Círcol a Tercera Catalana recuperant l’average perdut al matx d’anada. Els badalonins van saber jugar intel·ligentment davant d’un equip veterà que va posar dificultats en la defensa zonal.

Gramenet - Sènior B

Gran i important victòria del Círcol Pastisseria Catalunya a pista del Gramenet

La creu, la trobem a Copa Catalunya on el Círcol Cotonifici va caure davant el Sant Quirze, tallant una ratxa de 3 victòries consecutives.

Així tanquem cap de setmana i mes. Deixem enrere febrer i encarem el març. El mes del #CampusCircol18. Recordeu que ja podeu inscriure’s al Campus de Setmana Santa del Círcol. Consulteu el blog i la nostra pàgina web. Del 25 al 29 de març viurem la Passió pel bàsquet en Setmana Santa amb els millors entrenadors. T’esperem.

campus logo
Com nosaltres us esperem la setmana que ve en una nova edició de “El Final de la Jornada”.Fins aleshores, que tingueu bona setmanaSalut i cistelles