Aquest primer cap de setmana de març va estar marcat, entre altres ítems, per molts derbis contra diversos equips de Badalona en una jornada amb molts desplaçaments, sobretot el dissabte i per un nou partit de l’Escola de Bàsquet. Repassem-ho tot plegat.

Abans com sempre mirem quins números ens deixa aquest primer cap de setmana de març al bàsquet del Círcol.

Resultats 3-4 de març

Com diem, ha estat un cap de setmana de molts derbis i variats. Ja per encetar la jornada, l’Infantil masculí rebia el dissabte al matí a La Plana a un Minguella que s’aprofitava de la irregularitat d’un Círcol, on els mals moments van pesar més que els bons.

Simultàniament, excel·lents notícies que venien del Baix Llobregat. A Begues, el Mini femeni i davant d’un rival directe de la taula i de característiques similar, treu una gran victòria, sobretot en una molt bona segona meitat on corregeix errors i s’escapa de la resistència rival al darrer període.

També vam tenir bones notícies del Vallès Oriental, amb la primera victòria del Mini 2 en la fase regular del Campionat. A pista de l’Ametlla, el Círcol fa un excel·lent matx en global, tant en joc com actitud. Al final, ajustat i merescut triomf.

L'Amettlla - Mini 2

Prrimera victòria del Mini 2 en aqueta fase regular a pista de L’Ametlla

Al Maresme, l’Infantil femení es desperta molt tarda la seva visita a Cabrils on arriba a caure de 27 punts. La seva remuntada als darrers 3 minuts és absolutament estèril. Derrota justa en un molt mal partit.

I així de contents, com veiue a la portada d’aquest “El Final de la Jornada” van acabar els nois i noies de l’Escola de Bàsquet després de jugar amb els Maristes un nou partit. Els petits més grans de la casa segueixen creixent i aprenent els valors de l’esport a través del bàsquet.

I així de contents marxàvem a dinar i afrontàvem la tarda amb un primer front al Maresme. A la pista de la UE Mataró, el Júnior Femení Preferent no va poder fer res davant d’unes locals que van treure la millor versió per trencar el matx ben aviat.

A La Plana, magnífiques notícies pel Júnior B que va derrotar al líder sòlid Granollers. Els badalonins que van manar sempre al marcador i van creure sempre en les seves possibilitats va fer un gran partit amb una actitud excel·lent i un espectacular encert des de la línia de 3. Els tirs lliures finals decanten un merescut triomf.

Júnior B-Granollers

El Júnior B va sorprendre al líder Granollers a qui va guanyar en un gran partit

A Cerdanyola, el Sots21 Preferent competeix de tu a tu amb el tercer classificat de la Lliga. A la segona però s’acaba la benzina i la resistència badalonina i els vallesans passen per sobre del rival.

Tancàvem així el dissabte i l’endemà a La Plana obríem un nou Superdiumenge d’una manera especial. El Cadet B canviava l’horari i pista habitual de joc rebent al Sant Boi. I feia el millor partit de la temporada fins al moment. Va estar molt concentrat i intens al cap dels 40 minuts tant en atac com en defensa.

Aquest ha estat un Superdiumenge de molts derbis. L’obríem a l’Olímpic de Badalona on el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus derrotava al Joventut amb un joc molt espès i lluny de la millor versió de l’equip.

Penya- Premini

Victòria del Premini masculí al derbi a pista del Joventut

A La Plana, el derbi entre el Cadet masculí Interterritorial i Maristes pintava molt millor a la primera part de com va acabar al minut 40. I és que una baixada de rendiment, la millora rival i un canvi en la defensa vermella atura un Círcol llançat que guanyava de 20 punts al descans. A la represa, Maristes remunta i en alguns moments finals capgira la truita. Els tirs lliures i una bona defensa final, dóna, finalment la victòria al Círcol.

A continuació, el derbi a la Interterritorial Júnior masculina acaba amb el tercer triomf consecutiu del Círcol que derrotava al Sant Andreu de Natzaret. Els locals surten forts, però els rivals no els deixen de petja. L’emoció és tònica d’un matx que es guanya al darrere amb una molt bona defensa que col·lapsa el plantejament ofensiu del SAN i el control del rebot en una gran segona part.

La victòria del Júnior és un dels ítems d’un migdia de diumenge intens amb els dos desplaçaments dels Sèniors femenins al Vallès Oriental.

A Sant Quirze, a la Segona Catalana femenina, el Círcol Gesesport cau clarament en un matx on no va estar bé ni va trobar la concentració ni unes majors ganes que el seu rival que també busca fugir de la part més baixa de la taula.

A Viladecavalls, a la Tercera Catalana femenina, el Círcol Centre Mèdic La Vila va derrotar a les vallesanes després d’una molt bona segona part que corregeix amb la defensa, els molts defectes ofensius d’una primera meitat molt fluixa.

I a l’Alt Penedès, el Premini femení, en matx ajornat al seu dia, va jugar dues parts molt diferents, al camp del Castellví de la Marca. La primera és molt fluixa en termes de joc i concentració. A la segona, les badalonines s’entonen per finalment corregir els errors i signar un matx final amb un aprovat pelat.

Amb tanta activitat intensa al diumenge al matí, els tres partits dels Sèniors masculins, dos a La Plana centraven tota l’atenció a la tarda dominical.

El Círcol Cotonifici va guanyar al Girona i suma la desena victòria a Copa Catalunya i consolida cada cop més les opcions de permanència directa a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català. El Círcol sempre va dominar al joc i al marcador, tot i que els gironins no van deixar de petja en cap moment als locals. No és fins al darrer període que els badalonins trenquen definitivament el duel assolint un inabastable coixí de 10 punts.

Sènior A - Girona

Triomf del Círcol Cotonifici davant un combatiu Giona

A continuació, el Círcol Pastisseria Catalunya derrotava al Bàsquet La Mina i a un complicat plantejament zonal adrianenc, en una nova jornada a Tercera Catalana. El rebot defensiu i els tirs lliures van ser determinants.

Finalment a Montcada, derrota ajustada del UB MiR del Sènior C a la Territorial.

I a la ciutat vallesana tanquem el repàs esportiu del cap de setmana esportiu al bàsquet del Círcol. Abans de marxar un apunt d’actualitat de secció per dir-vos que des de dilluns ja podeu fer la inscripció al #CampusCircol18. Ho podeu fer presencialment a la Secretaria del Círcol (Sant Anastasi 2) dilluns i dijous a partir de les 18.00 portant el fulletó d’inscripció i el comprovant bancari de pagament o via electrònica al mail basquetcircolbdn@gmail.com. Trobareu tota la informació i el fulletó d’inscripció al BLOG DEL CAMPUS 2018. Afanyeu-vos. Perquè un any més viurem la Passió pel bàsquet per Setmana Santa amb els millors entrenadors.

campus logo

Mentre esperem el Campus, els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve per repassar una nova jornada esportiva al Círcol.

Fins aleshores, que tingueu bona setmana

Salut i cistelles