El Círcol dóna suport a la #vagafeminista8M. Evidentment.

I és que som una entitat convençuda que el feminisme pot vertebrar un canvi de paradigma a la societat actual. Apostem pel feminisme com un moviment de canvi, on la persona i el seu benestar centrin el dicurs i l’acció política. Entenent que allò personal és polític. I no parlem de la política de partits. Parlem de la política com el terreny on es teixexen les relacions personals i col·lectives.

Per això, avui 8 de març ens cal alçar la veu per reivindicar en tots els àmbits de la vida que ens cal treballar per la igualtat de gènere.

Per això la vaga d’avui serà diferent. Marcarà un abans i un després. Fins ara les celebracions del 8M tenien un perfil. Aquest 2018, a casa nostra, aquest perfil canvia. Ja no es tracta d’una vaga laboral, sinó també familiar i social. Una vaga de consum. De cures. Una vaga on la feina de la dona es faci més pública que mai. On la societat acabi de sensibilitzar-se amb una realitat que s’ha de canviar sí o sí.

Des de l’Observatori IQ ens passen aquestes dades

feminisme

Llegiu l’article complet a elcritic.cat . Un article imprescindible.

I afegeixo un altra lectura. A vilaweb trobaràs l’ article de la Marta Rojals

Avui ens aturem, demà continuem!