Aquesta jornada de descans pels equips de Promoció s’ha aprofitat per recuperar partits ajornats al seu moment i posar-nos al dia. Per això, tot i la poca activitat esportiva hem tingut partits des de divendres fins diumenge. Tres dies de bàsquet molt intensos Abans d’entrar a desgranar la jornada, desgranem els seus números donant un cop d’ull al món dels resultats.

La jornada va començar divendres amb el Círcol Centre Mèdic La Vila que es posava al dia de la Lliga de Tercera Catalana femenina a Premià de Mar. Davant d’una afició local, la de l’AB Premià, completament bolcada amb les seves jugadores i contra un rival que va posar moltes dificultats, les badalonines treuen una ajustada i meritòria victòria.

AB Premià- Sèn B Fem

Gran i patida victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila a Premià

L’endemà, dissabte, només un partit al matí centrava la nostra atenció. El Cadet femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus rebia a la UE Mataró a Paísos Catalans on queia clarament A la tarda, el menú es componia de dos derbis i un matx a Sant Cugat.

A Bufalà, el Júnior B visitava el Poliesportiu del carrer Campoamor, la pista de l’ABB. Després d’un partit igualat i on les defenses es van imposar als atacs, tot es desencadena als darrers 20 segons. El Círcol erra dos tirs lliures per desfer l’empat, però agafa el rebot ofensiu i sobre la botzina clava un triple que els dóna aquesta soferta victòria. Tot seguit i, a la mateixa hora, dos dels tres Sèniors masculins de la casa tenien compromisos molt importants.

A Sant Cugat, un duel directe amb el Círcol Cotonifici com a protagonista visitant la pista vallesana buscant consolidar-se en places altes de la taula al grup 2 de Copa Catalunya. El Círcol va demostrar de nou la condició de millor defensa de la competició i sobretot a la primera meitat es va mostrar rocós i molt combatiu forçant molts errors en el bàndol local. A la segona part però, la UESC, amb dos triples consecutius comença a obrir un esvoranc que es mostraria insalvable amb el pas dels minuts.

I a Països Catalans, un altre duel important que pot marcar el quadre final de la classificació a la Tercera Catalana. Sant Andreu i Círcol Pastisseria Catalunya protagonitzaven el primer duel de colíders de la jornada. Els locals, líders rebien al quart de la taula i van comandar les operacions des de salt inicial a botzina final. Aquestes sensacions es van refermar sobretot a la segona meitat. Per més voluntat i intenció que hi va posar el Círcol dissabte es va veure clar que no s’arribaria a bon port, ja que en els moments decisius es va mostrar erràtic. Per sort es va salvar l’average i en cas d’empat al final de la temporada, el Círcol superaria els andreuencs. En l’altre duel de colíders, el Minguella va superar al Cultural. Així doncs, el Círcol acaba jornada a la quarta posició de la classificació a un sol partit dels líders.

SAN - Sènior B masculí

Derrota però average salvat del Círcol Pastisseria Catalunya a pista del SAN

Si la tarda de dissabte va ser intensa, la matinal de diumenge ho va ser encara molt més, tant a l’exterior com a La Plana amb un Superdiumenge en clau femenina amb tres partits. El Júnior femení Preferent ens va donar una gran alegria per començar el dia. Davant el JET de Terrassa les badalonines sumaven la primera victòria de la segona fase de la referent. I tot, gràcies a una extraordinària primera part on arriba a guanyar de fins a 21 punts a l’arribada al camí de vestidors. A la represa, el Círcol pateix i sap patir per mantenir el coixí. L’emoció es manté fins al final, però, per fi, i de forma molt merescuda, el Círcol suma aquest primer triomf a la Preferent B Júnior femení.

Júnior Fem - JET

Primera i gran victòria del Júnior Preferent femení davant el JET

Tot seguit, una altra alegria. A la Tercera Catalana Femenina, el Círcol Centre Mèdic La Vila completa un intens cap de setmana amb dos partits, en tres dies, vencent al Boet Mataró, en una gran primera meitat que liquida el duel. I a la Segona Catalana Femenina, el Círcol Gesesport va caure amb el Collblanc de L’Hospitalet ajustadament.

Al mateix temps, a la ciutat riberenca, un altre duel Círcol amb un conjunt de L’Hospitalet. El Júnior Interterritorial masculí segueix la bona ratxa de victòries i bon joc, vencent, aquesta vegada a l’AESE. Va ser un matx que sempre va dominar el Círcol, no de manera regular això sí. En els millors moments, els badalonins arriben a guanyar de 12 punts. Cap al final del matx, els locals estrenyen les clivelles i fan patir a un Círcol, que sap gestionar millor els nervis i la tensió i amb intel·ligència lliga el quart triomf consecutiu de la temporada.

I a Girona, trobem el viatge més llarg d’un equip Círcol aquesta jornada. A la capital del Ter, el Cadet Interterritorial masculí derrotava al Ramon Sitjà al CEB Girona, el segon classificat de la Lliga. Una victòria més, de molt mèrit i en van 7 de seguides. Tot això en un migdia intens que dóna pas als darrers dos partits de la jornada que es van disputar a la tarda.

A La Plana, completàvem, gairebé, 7 hores d’esport marca Círcol amb el duel del Sots21 Preferent que rebia al Castellet. Els badalonins, després de guanyar durant tot el partit veuen com amb una fluixa defensa final els bagencs anoten sobre la botzina el bàsquet de la victòria.

Finalment a Països Catalans, l’Infantil masculí recuperava un partit ajornat a pista del Sant Andreu de Natzaret.  La victòria en un partit en global molt fluix no serveix per treure conclusions clares.

Així tancàvem aquesta jornada curta de partits però no d’emoció. La setmana que ve torna la competició al complert. I abans de tancar “El Final de la Jornada” un apunt d’actualitat de secció. Us recordem que aquesta és la darrera setmana per inscriure’s al Campus de Setmana Santa. Ens trobareu presencialment dilluns i dijous de 18.00 h a 20.00 h a la Secretaria del Círcol (Sant Anastasi 2, primer pis) per poder entregar la documentació. Si voleu, també ho podeu fer online enviant el formulari que trobareu al BLOG DEL CAMPUS 2018 i el comprovant bancari del pagament al mail basquetcircolbdn@gmail.com. campus logo Afanyeu-vos i gaudiu de les vacances de Pasqua amb nosaltres. Del 25 al 29 de maig viurem la Passió pel bàsquet en Setmana Santa amb nosaltres.

Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana amb ganes de Campus i d’explicar-vos la darrera jornada complerta abans de les vacances.

Fins aleshores, que tingueu bona setmana.

Salut i cistelles