Per Pasqua, les caramelles al carrer!

Les Caramelles a Baix a Mar ja estan a punt per recórrer els carrers de Badalona el 2 d’abril, dilluns de Pasqua. Serà la 17ena edició d’aquesta tradició recuperada per la gent de Soca-Rel. Unes caramelles que han anat acostant-se al mar, en nom i en la forma. I enguany encara faran un pas més!

No et perdis l’entrevista que van fer a en Joan Giralt al programa Badalona Tres60 de Televisió de Badalona:

Enguany la caramella especial va a càrrec de la Colla de Bastoners de Canyet que aquest any han celebrat els 90 anys. També incluïm una cançó nova al repertori i sumem dues parades més en el recorregut. Un any més les Caramelles a Baix a Mar del Círcol es renoven!
Dilluns de Pasqua us esperem al carrer per seguir la ruta caramellaire pels carrers de Baix a Mar. Un vaixell, cantaires i recitadors anirem celebrant la Pasqua envoltats de música i bon ambient. A cada balcó que es reclami, pararem i recitarem una caramella. A cada balcó una diferent, personalitzada… una manera de poder conèixer els nostres veïns i veïnes. Les caramelles són una gran eina de ciutat.
Així vam viure l’any passat les Caramelles 2017
Aquest és el recorregut i els horaris aproximats de pas:
Sortida al davant del Círcol a les 10h.
Final a la plaça de la Vila, aproximadament,  a les 14:00h.
10,00h Inici (Seu Círcol) St. Anastasi 2 / Mar / Pietat / Arbres /
10,25h Marina 55 / la Plana / Arbres /
10.40h Guifré 110 / Arbres / Pietat / Mar /
11.10h Cueta 50
11.20h Sant Pau 68 / Cueta / Santiago Rusiñol / pl. Sol /
11.45h Torrebadal 10
11.55h Santa Maria 76 /
12.30h Prim 176/ Rambla / Riera Matamoros
12.40h Sant Rafel 24 /
12.50h Mercè 54 /
13.00h Rambla – Roca i Pi / Mar
13.40h Cloenda, (Ajuntament de Badalona) Plaça de la Vila

Us esperem com sempre al carrer per Dilluns de Pasqua per cantar Caramelles abans de la Mona