Última jornada de competició completa al bàsquet de Can Cartrons abans de les vacances de Setmana Santa. Jornada d’estrena de la segona volta de la fase regular, l’última de la temporada, als equips de Promoció. Jornada amb molts desplaçaments i uns quants derbis que repassem tot seguit.

Abans, com sempre donem una volta pel món dels resultats.

Resultats 17-18 de març

L’Infantil masculí encetava una més que intensa matinal de dissabte que concentrava gairebé tota l’activitat del dia. Els badalonins vencien a La Plana al Mollet en un molt fluix partit tot i el que pugui dir el resultat. Va mancar encert i concentració.

Aquesta jornada de molts desplaçaments la comencem a Can Ricart amb la clara derrota del Júnior Preferent femení a pista del Femení Sant Adrià.

Al pati de l’Escola Sant Gabriel de Ripollet, el Premini femení va guanyar ajustadament en un gran partit al líder de la Lliga que va perdre així la imbatibilitat.

Marxem a El Masnou. Allà, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus queia davant d’un intractable líder de la Lliga més implicat a pista.

Tornem a Badalona per explicar-vos l’ajustada victòria del Mini femení al derbi a casa del Cultural, al Poliesportiu Joaquim Blume al barri de Sant Crist.

A la històrica pista del Carrer Girona de Granollers el Mini 1 queia clarament davant d’un rival que es va mostrar superior.

De la mateixa manera es va mostrar molt superior el Badalonès que va superar al Mini 2 a Sant Josep.

Simultàniament, el Cadet femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus fa el millor partit de la temporada davant el Femení Maresme. Les badalonines venen cara la seva pell i no és fins al final quan les errades pesen i un rival que sap millor jugar les seves cartes finals que el partit viatja a Sant Andreu de Llavaneres.

Cadet A fem - Fem Maresme

Bones sensacions del Cadet Femení Círcol Gràfiques Venus en el partit davant el Femení Maresme

Tot això en el matí de dissabte que deixava el partit de la Tercera Catalana Femenina com a únic duel d’aquest tram de jornada.

A Mataró, el Círcol Centre Mèdic La Vila derrotava al Valldemia en un bon partit global, però no perfecte ja que ni l’inici ni el final és bo, on es cometen moltes errades.

L’endemà, diumenge, l’Infantil femení feia de taloner a un migdia farcit d’activitat esportiva en clau Círcol. A Santa Susanna, a la pista de l’AECAM les badalonines trenquen el matx amb un gran parcial al tercer període que va deixar inoperants a les de l’Alt Maresme.

Marxem a Països Catalans, on un derbi tancava la primera part de la Lliga a la Sots21 Preferent. Un Círcol condicionat per les baixes i fos als darrers minuts veu com el Badalonès el passa per sobre al final.

Badalonès - Sots21

Derrota del Sots21 Preferent a pista del Badalonès per tancar la fase regular de la temporada

A La Plana, un altre Círcol – Mollet obria un menú de 4 partits en aquesta jornada. El Cadet masculí Interterritorial, que també tenia moltes baixes, va aconseguir una molt suada victòria davant els vallesans. Malgrat guanyar de 10 punts al tercer quart, els visitants retallen marges i doten al final del partit una gran emoció. Un final on el Círcol es mostra més fred i millor en les accions decisives. És la vuitena victòria consecutiva de l’equip badaloní.

I d’una ratxa victoriosa a una altra. El Júnior masculí Interterritorial suma el cinquè triomf consecutiu de la temporada, millor ratxa positiva del curs en vèncer a l’UBSA. Fou un partit de clar ritme adrianenc on el Círcol no es va trobar mai còmode ni va trobar el seu joc. En els bons moments badalonins és quan trenca el partit. Com als minuts finals on guanya de 15 punts. Però una certa apatia i una poca ambició als darrers instants fa que els visitants retallin distàncies i salvin l’average particular amb el Círcol.

Al Vallès, el Círcol Gesesport fa un gran partit a pista del CN Caldes on lluita i competeix en tot moment però acaba claudicant davant d’un rival netament superior en joc i físic en una nova jornada de la Segona Catalana Femenina.

Caldes - Sènior A fem

Derrota del Círcol Gesesport que va competir en tot moment a Caldes

I pitjor van anar les coses a Alella. Clara derrota del Sènior C a la Territorial masculina en un molt mal partit.

Així ens plantàvem a la tarda per completar el menú esportiu del diumenge a La Plana amb els duels dels dos equips Sèniors masculins que restaven.

A Copa Catalunya, el Círcol Cotonifici treu una excel·lent i important victòria davant d’un rival directe en la lluita per la permanència directa a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català: l’Alpicat. És un partit estrany amb molts matisos. Primer, els badalonins arrenquen molt bé i marxen de 10 punts de l’electrònic. Tot seguit, els de la Terra Ferma reigualen el matx. A la segona meitat, les alternatives se succeeixen i finalment un Círcol més encertat i amb molta més fe lluitant cada pilota i cada rebot suma la victòria. És l’11a de la temporada, que els acosta a la permanència directa a Copa Catalunya i marxa de vacances immers en un mocador amb Alpicat i Ciutat Vella també amb 11 triomfs.

Sènior A - Alpicat

Gran victòria del Círcol Cotonifici davant l’Alpicat que els acosta a la permanència a Copa Catalunya

La jornada s’acabava amb la victòria del Círcol Pastisseria Catalunya a la Tercera Catalana Masculina davant el Coll del districte d’Horta Guinardó de Barcelona en un molt fluix partit dels badalonins on el millor va ser el resultat.

I així tanquem aquesta jornada que ens envia als equips de Promoció de vacances de Setmana Santa i posant la mirada al Campus Círcol 2018. Del 25 al 29 de març a L’Hospitalet de l’Infant viurem la Passió pel bàsquet en Setmana Santa. Sortirem diumenge 25 al matí on gaudirem 5 dies de bàsquet i molt bàsquet.
campus logo
Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve en mode Campus per repassar el què hagi passat a la pròxima jornada curta en número de partits on només jugaran els equips de No-Promoció.
Fins aleshores
Salut i cistelles