Mentre llegiu aquest article ja fa dos dies que els 63 nois i noies desplaçats al Campus de Setmana Santa del Círcol gaudeixen d’una gran experiència que podeu anar seguint per les xarxes socials del bàsquet Círcol amb l’etiqueta #CampusCircol18 i que durarà fins dijous a la tarda després de gaudir junts de Port Aventura.

Campus arribada

Arribada a L’Hospitalet de l’Infant. Ja estem de Campus

En paral·lel al primer día de Campus s’ha disputat la darrera jornada de Lliga a la Federació Catalana de Bàsquet abans de les vacances de Setmana Santa. Jornada que només els equips grans han disputat. Repassem-ho tot plegat.

Abans, per no perdre el costum, fem una volta pel món dels resultats.

Resultats 24-25 marc

El Cadet B va aprofitar la jornada de descans de la seva Lliga per disputar dissabte al matí, un matx ajornat a Sant Joan Despí. Allà, les coses no van anar bé i el Círcol va caure clarament.

Al mateix temps, a Granollers, el Cadet Femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus queia clarament en un partit on el Círcol només va aguantar a l’inici.

Granollers - Cadet femení

Clara derrota a Granollers del Cadet Femení Interterritorial.

L’únic partit com a local del dia es va jugar a La Plana, on el Júnior Femení Preferent va canviar circumstancialment el seu horari de joc habitual. Davant el Cornellà, les defenses es van imposar als atacs en un matx on els plantejaments defensius resulten claus. Amb una bona defensa, el Círcol comença el duel dominant. A partir del segon període, la zona baixllobregatina trava l’ofensiva local i eixuga marges. Al tercer període, el Cornellà pren un coixí definitiu de 10 punts, aprofitant una escletxa a la defensa local. Ja no hi haurà res a fer. Les defenses d’ambdós conjunts són efectives i el marcador ja no es mouria dels marges oberts.

A la tarda, coincidien al mateix temps dos equips del Círcol al Vallès Oriental i a la capital del Ter.

D’una banda a Cardedeu, el Júnior B perdia a causa sobretot d’una segona meitat on els errors propis i l’encert rival van pesar molt després d’una molt bona primera part visitant. En el segon temps, la distància es va incrementar.

Cardedeu - Júnior B

Derrota del Júnior B a Cardedeu

De l’altra, a l’històric Pavelló de Girona-Fontajau el Cadet Masculí Interterritorial disputava duel davant el conjunt del barri Oest de la capital del Gironès. I es tallava una magnífica ratxa de 8 triomfs seguits.

L’endemà, diumenge, el primer dia de Campus, mentre els nois i noies desplaçats allà arrencaven una Setmana Santa molt especial de bàsquet, els dos Sèniors femenins del Círcol disputaven jornada a una matinal 100% Círcol a La Plana.

Primer de tot, duel a la part més alta de la taula. El Círcol Centre Mèdic La Vila, segon a la classificació de la Tercera Catalana rebia al Sant Pol, tercer. Davant d’unes maresmenques amb moltes baixes que va haver de jugar en zona, un parcial de 12-0 al final del tercer període on el Círcol va trencar els esquemes d’un rival cansat, les badalonines van posar els fonaments de la victòria.

Sènior B femení - Sant Pol

L’única victòria del Círcol aquesta jornada la va aconseguir el Sènior B femení

Tot seguit, el Círcol Gesesport tenía un duríssim compromís amb el líder de la Segona Catalana Femenina: l’AESE de L’Hospitalet de Llobregat. Gran partit de les badalonines que aguanten les escomeses riberenques tota la primera meitat, fins al punt de dominar el marcador. A la segona part l’esforç passa factura, els errors se succeeixen i el matx fa un tomb definitiu amb un marcador fins i tot massa ample pels mèrits aconseguits. Molt bona imatge del Círcol.

Per la tarda dominical, el darrer cap de setmana de març es tancava a Santa Coloma de Gramenet i a Molins de Rei respectivament.

Al Pavelló Joan del Moral, el Júnior masculí Interterritorial va caure a casa del Santa Coloma, en un mal partit del Círcol en tots els sentits,joc, intensitat i il·lusió. o hi va haver res a fer en cap moment.

Al Baix Llobregat, el Círcol Cotonifici no va poder sorprendre al Molins que recupera el liderat de Copa Catalunya.

Molins - Sènior A

Derrota del Círcol Cotonifici a pista del líder Molins

D’aquesta manera marxàvem de vacances de Setmana Santa pel què fa a l’activitat competitiva que es reprendrà en el format habitual i amb tots els equips el 7 d’abril.

Fora de l’àmbit estrictament competitiu, una delegació del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus sota el nom de Círcol Clàssics va quedar segon al Torneig #3x3Rookies organitzat pel CB Viladecans.

Torneig rookies circol

I fins aquí el repàs esportiu de la jornada. Abans, un apunt d’actualitat de secció lligat a aquest període festiu de Pasqua.

Tenim una gran novetat per aquesta Setmana Santa, gràcies a Pastisseria Catalunya, col·laborador de la secció de bàsquet. Us presentem la Mona del Círcol. Un gran present pel vostre fillol o fillola i pels amants del bàsquet, el Círcol i la xocolata. Si la voleu, teniu tota la informació en aquest enllaç.

Els de El Final de la Jornada també agafem vacances i tornarem el 10 d’abril per repassar la primera jornada de competició després de Pasqua.

Fins aleshores, que tingueu una bona Setmana Santa

Salut i cistelles