El #CampusCircol18 és història i sens dubte aquesta edició passarà a la història pel què vam viure i per les novetats que hi vam incorporar. Va ser més que mai una experiència basquetbolística en l’essència i en el format.

Primer de tot, GRÀCIES A TOTHOM, jugadors, pares, col·laboradors per fer-ho possible. I si voleu ens retrobem l’any que ve.

Números en mà 63 nois i noies van acompanyar a 8 entrenadors i entrenadores i el nostre Director Tècnic durant 5 dies, i per quart any consecutiu a la Residència Esportiva Àster de L’Hospitalet de L’Infant.

Campus Sèniors

Ho van fer, i aquesta és la primera gran novetat d’aquest Campus, el diumenge al matí per aprofitar el màxim les magnífiques instal·lacions de la vila del Baix Camp.

Entrenaments específics de millora de la tècnica individual, concursos de 1 contra 1, dos contra dos, habilitats, triples, esmaixades… van omplir els primers 4 dies de molt bàsquet i molta diversió.

Campus 18 entrenament

4 dies que a més vam farcir de coneixement i experiència al món del bàsquet a través de la saviesa de dos convidats molt especials

Dimarts ens va visitar Agustí Julbe: l’extècnic del CB Prat, entrenador ajudant del FC Barcelona de bàsquet a l’època Xavi Pascual, del Baskonia amb Velimir Perasovic, la temporada 15-16, que també va tenir experiència al bàsquet turc. Amb Julbe vam aprofitar el visionat de diverses accions tècniques de jugadors NBA i de l’Eurolliga, els quals, els nostres nois i noies van haver d’imitar i reproduïr.

Campus Julbe

Dimecres, vam gaudir de la molt instructiva visita de l’àrbitre català ACB, Arnau Padrós, que a través de la seva experiència i els seus ulls vam conèixer aquesta complicada i a vegades massa poc valorada tasca tant important en una pista de bàsquet.

Campus 18 Padrós

Com sempre, ens van acompanyar també jugadors dels dos Sèniors masculins

I com sempre, el dijous, el darrer dia va ser el Dia Port Aventura. Allà vam tancar 5 dies espectaculars de bàsquet gaudint de les activitats del Parc d’Atraccions més popular de Catalunya.

Us portem un reportatge dels companys i companyes de Televisió de Vandellós on podrem veure com es va desenvolupar el Campus del Círcol

Dijous a la nit, cansats però molt satisfets vam tornar a casa, amb ganes de disfrutar de les vacances de Pasqua i posant la mirada al final de temporada i a la gran cita final de la temporada al Bàsquet del Círcol:

3 de juny al #Circol3x3