Després de les vacances de Setmana Santa i una nova edició del Campus que podreu recuperar en aquest article aquest cap de setmana s’ha reprès i de quina manera la competició. Amb molts partits i fins i tot jornades dobles de feina, per alguns recuperant ajornats.

Encarem la recta final del curs, amb els objectius definits de cara al darrer mes i una mica més de competició que ens queda per quadrar el cercle de la temporada 17-18.

Abans d’entrar a fons a la jornada observem els números que ens deixa en forma de resultats que són aquests

Resultats 7-8 abril
Un ajornat, dijous encetava la jornada dijous. Concretament, la derrota clara del Cadet Femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus al derbi davant el Joventut.

Després d’aquest pròleg, el dissabte vam viure el gruix de la jornada. Jornada amb molta activitat a les pistes de Badalona.

A Països Catalans, el triple menú matinal d’equips femenins del Círcol acabava amb dues bones notícies. El Mini femení es desfeia del Prat en un fluix i irregular partit que millora un pèl a la segona. Tot seguit, clara victòria de l’Infantil femení davant els Jesuïtes de Casp de l’Eixample de Barcelona. La mala notícia d’aquesta jornada al Pavelló del Carrer Ausiàs March va venir al final amb la derrota clara del Cadet femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus davant el Boet Mataró.

Cadet fem - Boet

Derrota del Cadet Femení Interterritorial davant el Boet Mataró

També vam tenir activitat a Casagemes en el tradicional matí amb els més petits de la casa, que van tenir un triple menú amb el Vilanova del Vallès amb tres triomfs. Dos de clars, els dels dos Mini masculins i, un d’ajustat, el del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus.

Al mateix escenari, el Premini femení es desfeia del Castellví de la Marca en un matx sense escarafalls i sense poder extreure conclusions. Simplement es va complir l’expedient.

I a La Plana, encetàvem la jornada amb el triomf molt clar del Cadet B davant l’AE Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia.

I també a La Plana tancàvem aquesta intensa matinal de dissabte a Badalona. Tancàvem amb un derbi i tancàvem les opcions de permanència del Júnior Femení a la Preferent. Aquest any històric pel Círcol com a un dels 16 millors equips de Catalunya Júnior es rubrica amb derrota a pista del Joventut, però amb moltes lliçons apreses i sensacions de creixement i, malgrat tot, haver gaudit de l’experiència. Encara queden però alguns partits per acomiadar-se amb bon regust de boca.

Fora de Badalona, en l’únic desplaçament del dissabte al matí, l’Infantil masculí queia a la pista del Ciutat Vella de Barcelona en un matx on sempre va anar a mercè de les intencions locals.

De la jornada de tarda, tres fronts. A La Plana, enganyós triomf del Júnior B davant el SAFA Claror de l’Eixample de Barcelona. Fins que la defensa no es va convertir en un bloc col·lectiu, i això va passar als minuts finals, la clara victòria del Círcol no es va fer palesa.

Junior B - SAFA

Victòria del Júnior B davant el SAFA

Segon front: al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, un Círcol Cotonifici amb moltes i sensibles baixes pateix la derrota més clara d’aquest curs a Copa Catalunya enfront un potent SESE que dissabte va aconseguir el segon bitllet per les fases d’ascens a Lliga EBA.

A Montornès del Vallès, el Sènior C jugava el primer dels dos partits que tenia al cap de setmana: el de jornada regular. I ho feia amb derrota.

I de Montornès a Pomar. I de dissabte a diumenge, on precisament el Sènior C obria jornada amb partit ajornat just abans de Setmana Santa, davant el Vilanova del Vallès. Quart duel del cap de setmana entre badalonins i vilanovins que també acaba amb triomf clar.

A La Plana, Superdiumenge amb 4 partits amb presència Círcol i més de 8 hores d’esport gairebé sense interrupció. La clara victòria del Cadet masculí Interterritorial davant el Granollers obria foc a la jornada.

Tot seguit, el Círcol Centre Mèdic La Vila encetava, davant el Cabrera, una matinal de bàsquet Sènior femení amb segell Círcol. En aquest duel a la Tercera Catalana Femenina clar triomf local en un partit molt complet.

Tot seguit, un Círcol Gesesport marcat, igual que el Círcol de Copa, minvat per les baixes va caure clarament contra el Club Natació Terrassa a Segona Catalana Femenina.

Sènior A fem - Terrassa

Derrota del Círcol Gesesport davant el CN Terrassa

A L’Hospitalet de Llobregat, el Júnior masculí Interterritorial va caure clarament davant un Tecla Sala que va mostrar més intenció, ganes i intensitat a pista que el Círcol.

L’últim tram d’aquest intens cap de setmana, diumenge a la tarda, ens servia dos plats.

A La Plana, el Sots21 estrenava la fase de Permanència a Preferent vencent al Corbera en un matx marcat per la irregularitat ofensiva que va obligar a fer un sobreesforç i molt bon treball defensiu, clau.

Sots21 - Collblanc

Primera victòria del Sots21 Preferent a les fases de permaneència davant el Collblanc

Aquest intens cap de setmana després de vacances acaba a Montcada i Reixac amb el triomf del Círcol Pastisseria Catalunya a pista de l’UB MiR, on de nou la defensa va resultar clau en la victòria.

Acomiadem, així, una setmana més “El Final de la Jornada” emplaçant-vos a la setmana que ve, en una jornada que atents que el Círcol Cotonifici jugarà a casa, a les 12.30 contra el Santa Coloma a La Plana, un matx que pot certificar la permanència directa a Copa Catalunya.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles.