La pluja que va caure dissabte al matí va fer suspendre alguns partits amb presència Círcol, fins i tot alguns ja començats. Per aquesta circumstància es van veure afectats els partits de l’Infantil masculí, del Cadet B, del Mini 2, del Mini femení i de l’infantil femení, aquest ja iniciat per goteres al pavelló de Premià de Dalt.

Repassem els duels que la pluja no va condicionar i la resta del cap de setmana, majoritàriament disputat a fora, que ens deixa els següents guarismes

Resultats 14-15 Abril
Pluja a banda, aquesta jornada de desplaçament l’arrenquem a Viladecans amb la clara victòria del Premini femení en un molt bon partit en global, malgrat començar a carburar un pèl tard

El Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va caure a Rubí, a pista d’un Sant Jordi que va aprofitar perfectament les llacunes defensives que deixava un poc inspirat rival.

A La Plana, en l’únic duel a casa del dissabte, el Júnior Femení Preferent fa un gran partit davant el Joviat de Manresa. Les bagenques surten molt fortes i marquen ràpidament les distàncies al marcador. Però, el Círcol, mai abaixa la guàrdia i no deixa de petja al rival. La millor prova és el gran tercer període.

A pista del Draft Gramenet encetàvem la plujosa tarda de dissabte amb la clara derrota del Cadet Femení Interterritorial Círcol Gràfiques Venus a Santa Coloma.

Draft Gramenet - Cadet fem

Clara derrota a Santa Coloma del Cadet femení Círcol Gràfiques Venus

I a Premià de Dalt, al mateix lloc on l’Infantil femení es va veure obligat a suspendre el seu partit, el Círcol Centre Mèdic La Vila queia ajustadament amb l’intractable líder de la Tercera Catalana Femenina. Gran partit de les badalonines que veuen com el matx s’escola amb un +11 al tercer quart que retallen a una mínima distància de 2, sense que pogués girar la truita. Malgrat tot, gran imatge i cop d’autoritat de les segones classificades.

L’endemà, la pluja no va ser cap impediment pel desenvolupament de la jornada de diumenge. Bàsicament perquè va fer sol. Malauradament, però, aquest sol no va acompanyar a fer del dia, una jornada positiva en clau Círcol.

El Sènior C obria el ventall amb derrota davant el Caldes, el tercer classificat de la Territorial.

A La Plana, el Júnior Masculí Interterritorial va necessitar una imprevisible pròrroga per vèncer al Boet Mataró. En un mal partit global, sense idees ni joc, a manca de 50 segons, el Círcol sembla que té la situació controlada amb un +7 a l’electrònic. Inexplicablement, però, es perden tres pilotes que fan que els maresmencs forcin la pròrroga. Al temps extra, els badalonins són un pèl millor que els mataronins i assoleixen aquest increïble i sobtat triomf.

A continuació, a Copa Catalunya i en horari de vermut, el Círcol Cotonifici rebia al Santa Coloma, equip que es disputava la darrera plaça a les fases d’ascens a EBA. El matx, no va començar bé pels interessos del Círcol que veu com ha d’anar a remolc colomenc els primers minuts. Tot seguit, la reacció local és fulgurant i acaba el primer període amb lleuger avantatge. La igualtat es manté fins ben entrat al tercer quart, quan el Santa Coloma aprofita el poc encert local per capgirar el matx i passar-lo a dominar. L’ansietat afecta a un Círcol que no troba la clau del duel i acaba caient. Queden tres jornades pel final i un triomf en què queda de curs donaria la permanència directa a Copa Catalunya.

De la jornada exterior destacar la derrota del Júnior B a Barcelona, a pista d’un infinitament millor Gaudí del districte de l’Eixample.

Gaudí - Júnior B

Derrota del Júnior B a pista del Gaudí de Barcelona

A la capital del Maresme, el Cadet Interterritorial masculí va caure clarament a la pista del UE Mataró, un rival directe a la 5a posició de la classificació.

El cap de setmana acabava a La Plana, al Pavelló de la Colina, a cavall de Badalona i Santa Coloma i a Cardedeu.

Al Vallès Oriental, triomf del Sots21 Preferent, per un marge força ampli, malgrat que va anar a remolc rival en molts moments del duel.

A La Plana, triomf del Círcol Pastisseria Catalunya a la Tercera Catalana davant l’Associació Sant Martí Esport, l’ASME de Barcelona, en un nou pas, molt important en l’objectiu de l’ascens a Segona.
Sènior B - ASME

Un altre pas del Círcol Pastisseria Catalunya en l’objectiu de l’ascens, amb aquest triomf davant l’ASME barceloní

El cap de setmana es clou amb la derrota del Círcol Gesesport a pista del Neus, a la Segona Catalana Femenina

Tanquem “El Final de la Jornada” amb un apunt d’actualitat de secció i posant la vista al 3 de juny, dia que celebrarem el 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol, que com sabeu forma part del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. Doncs bé, us hem de comentar que ja tenim obertes les inscripcions al nostre Torneig que tanca la temporada basquetbolista al Círcol.Entreu en aquest ENLLAÇ i apunteu-vos. Places limitades.

I així tanquem el repàs d’aquesta jornada passada per aigua, emplaçant-vos a la setmana que ve, prèvia de Sant Jordi i del nostre 77è aniversari.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles