Ha estat aquest un cap de setmana molt especial pel bàsquet del Círcol. Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, complim anys. Ja en tenim 77. Som ja veterans, però amb el mateix esperit jove que el 1941, uns quants joves socis del Círcol van tirar endavant la secció esportiva de l’entitat, l’embrió de la secció de bàsquet, amb la intenció de transmetre els valors sans i educatius de l’esport. Hem passat per bons i mals moments. Som un club humil que al seu dia va forjar la llegenda Aito García Reneses i va jugar unes semifinals europees. Actualment, bolcats en la formació esportiva el primer equip masculí juga a Copa Catalunya. Tenim també molta presència d’equips femenins i un fort planter. Som veterans si, però amb l’esperit fort i jove per tirar endavant més anys. Pels qui vau començar fa 77 anys, pels qui en formeu part ara i pels qui vindreu, seguim endavant. Per molts anys a tothom!

1er equip Círcol-001 (1)
El cap de setmana esportiu del 77è aniversari de la secció, coincidint amb la Diada de Sant Jordi ens porta una nova jornada farcida de partits, amb una matinal de dissabte súper intensa a Badalona amb molts fronts oberts.

Abans, llegim el món dels resultats de la jornada.


Fronts oberts a La Plana, amb el gran partit de l’Infantil masculí davant d’un teòricament molt superior Lluïsos de Gràcia. Doncs en el millor partit de la temporada, els badalonins, molt intensos i concentrats, competeixen de tu a tu davant d’uns barcelonins incòmodes.

A Països Catalans, la manca d’efectius del conjunt visitant va fer que el Mini femení – Xamba passés a ser un amistós intranscendent. Tot seguit, la defensa va resultar determinant en la victòria de l’Infantil femení davant l’Argentona. Un Infantil femení que el dia anterior completava el partit ajornat la setmana passada a Premià amb derrota. Finalment, us hem de comentar una gran notícia: la primera victòria del Cadet femení Círcol Gràfiques Venus a la Lliga Interterritorial davant el Cornellà.

A Casagemes, gran partit del Mini 2 que després de forçar la pròrroga, assoleix la victòria davant el Vilassar de Mar en un gran treball en totes les facetes del joc. Mateixes bones sensacions del Premini femení al derbi davant el Neus. I excel·lents prestacions del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus que derrota al Cerdanyola gràcies, en bona part a un increïble encert des del triple.

Premini masculí - Cerdanyol

Gran victòria del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus contra el Cerdanyola

I a Llefià, victòria del Cadet B davant de l’Alisos del districte de Sant Martí de Barcelona en un fluix partit malgrat el resultat abultat.

Tarda de dissabte també moguda, en aquest cas, però amb molts viatges i un únic partit a casa: el del Júnior B que rebia al Sant Antoni de Poble Sec del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, i vencia amb claredat, malgrat que la manca de constància en els bons moments va evitar engreixar més el marge.

Clara victòria del Junior B davant el SAPS

Teníem activitat a Martorelles amb la derrota del Sènior C al Baix Llobregat, i a Montgat on el Cadet A vencia rotundament per cloure el dissabte.

L’endemà, diumenge, el Júnior masculí Interterritorial viatjava a pista del líder UE Mataró per encetar la jornada. En un excel·lent partit on va estar concentrat i dintre del partit fins als darrers instants, els petits detalls acumulats condicionen el resultat final. Malgrat tot, sensacions positives.

A La Plana, menú matinal amb doble de Sèniors femenins. A la Tercera Catalana, el Círcol Centre Mèdic La Vila vencia clarament a l’Escola del Carme de Sabadell, després que s la segona part trobés la clau per desencallar el plantejament defensiu plantejat per les vallesanes.

A la Segona Catalana, el Círcol Gesesport torna a demostrar la seva condició de matagegants de la Lliga. Aquest cop va saltar la sorpresa davant el Sant Jordi de Rubí, cinquè classificat. Triomf ajustat i merescut a la pròrroga per fe i convicció per seguir ben vives en la lluita per la permanència.

Sènior A fem - Sant Jordi

Gran victòria del Círcol Gesesport davant del Rubí

El cap de setmana es tancava en una intensa tarda nit de bàsquet amb derbis i el primer final de temporada.

El derbi: al Centre Parroquial. El Círcol Pastisseria Catalunya va derrotar a domicili al Sant Josep, en un altre dels molts duels del grup 3 de Tercera Catalana masculina. Ho va fer després de remuntar 11 punts a la segona meitat, que compensa una fluixa primera part en defensa. Queden 6 partits per dirimir equips que pujaran de categoria. I el Círcol manté ferma la candidatura.

Sant Josep - Sènior B

Victòria del Círcol Pastisseria Catalunya al derbi a Sant Josep

Qui ha acabat la temporada és el Júnior Femení. La històrica temporada a Preferent acabà amb derrota a Barris Nord. Tot i els resultats, les lesions, algunes importants i la pèrdua final de categoria, hem de felicitar-nos com a club per aquest èxit col·lectiu que va iniciar Jaume Lleal a la banqueta i ha continuat Miki Segura, acompanyat de David Aldabert. L’evolució de l’equip i l’aprenentatge a la categoria ha estat evident. En cada partit, una nova lliçó apresa i un pas més de creixement per un equip preparat per ser l’any que ve Sènior. Felicitats al club, jugadores i staff tècnic per una temporada, sens dubte històrica.

Junior Fem - Lleida

Els dos últims ítems de la jornada ens duen a Barcelona. A Sants, amb la derrota clara del Sots21 Preferent que va caure a la pista del Sant Medir. Els badalonins mai es van trobar còmodes a pista. El segon,al Parc de la Ciutadella, on el Círcol Cotonifici va caure davant el Ciutat Vella,i encara no pot certificar la permanència directa a Copa Catalunya. La setmana que ve, a casa, davant el Torreforta de Tarragona pot certificar el que seria un gran èxit per la casa.

Tanquem “El Final de la Jornada” recordant-vos que ja tenim obertes les inscripcions del 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol, que com sabeu forma part del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. El nostre Torneig que tanca la temporada basquetbolista al Círcol. Entreu en aquest ENLLAÇ i apunteu-vos. Places limitades.

Cartell 3x3 2018
Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve, per seguir explicant-vos la història del Bàsquet al Círcol, cap als 78 anys.

Fins a la setmana que ve. Per molts anys a TOTA LA FAMÍLIA DEL BÀSQUET A CAN CARTRONS.

Salut i cistelles.