Jornada curta de partits pel Pont de l’1 de maig, però intensa, ja que va durar 4 dies. Des de dijous fins diumenge vam allargar un cap de setmana esportiu amb un magnífic colofó: la permanència matemàtica del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya.

4 dies de bàsquet que ens deixa els següents resultats

Resultats 26-29 Abril
Es va aprofitar aquesta jornada festiva pels equips de Promoció, per recuperar partits ajornats al seu dia. Així doncs, dijous, el Mini 1 obria foc a aquests 4 dies caient a Santa Coloma, en el primer dels dos duels que tenia ajornat.

L’endemà, a Casagemes, l’equip es posava al dia guanyant al Parets.

Aquest divendres, també va servir perquè es posés al dia, el Círcol Pastisseria Catalunya, a la Tercera Catalana masculina. Visitava la pista del Diagonal Mar, al districte de Sant Martí de Barcelona. I donava un cop d’autoritat. El resultat és la carta de presentació de l’equip en la ferma intenció d’aconseguir l’ascens.

Diagonal Mar - Sènior B

El Círcol Pastisseria Catalunya iniciava una gran setmana derrotant amb contundència al Diagonal Mar a domicili

Dissabte, tercer dia de competició del cap de setmana, amb tres partits. Entre ells, el de l’Escola de Bàsquet que tenia Trobada a Casagemes davant el Cultural. Els petits més grans de la casa van tornar a demostrar l’evolució com a equip i un creixement en l’aprenentatge de conceptes.

Escola de bàsquet - Cultural

Nou partit de l’Escola de Bàsquet, aquest cop contra el Cultural

A Llefià, triomf solvent del Cadet masculí Interterritorial davant el Boet Mataró i a la tarda, ajustada victòria del Júnior B a La Garriga.

La Garrriga - Junior B

Victòria ajustada del Júnior B a la Garriga

I diumenge vam tancar un cap de setmana en una jornada que passarà a la història. 4 partits seguits, 4 victòries i un magnífic ambient que fa que aquest 29 d’abril passi a ser un Superdiumenge que es recordarà per ser el dia que el Círcol Cotonifici va aconseguir la permanència en el seu primer any del retorn a Copa amb un triple gairebé sobre la botzina.

La jornada ja presagiava que havia d’acabar bé. El Júnior masculí Interterritorial va fer saltar la banca en el millor partit de la temporada contra un dels líders de la Lliga, l’AECAM. Després d’un molt mal primer quart on només anota 4 punts, la reacció és tan fulgurant, que, el conjunt badaloní passa de dominat a dominador en un huracà de joc que va esborrar de la pista al conjunt de l’Alt Maresme.

A la tarda, el Sots21 Preferent vencia solventment al Lluïsos de Gràcia, just abans de la gran alegria, que ens va portar el Sènior A masculí.

El Círcol Cotonifici rebia a un Torreforta amb un gran potencial físic dels homes interiors que va fer que els tarragonins portessin durant bona part del matx les iniciatives. Però un cop més, La Plana, la seva gent i la màgia de les grans ocasions va fer que quan els badalonins estaven a la corda fluixa, impulsés al Círcol en una nova remuntada. A manca d’un segon, un triple per la història dóna el bitllet de la permanència al Círcol a Copa, en el seu primer any després del retorn. Ens retrobem a Copa l’any vinent.

Sènior A - Torreforta

Triomf davant el Torreforta i permanència del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya

La jornada no podia acabar de la millor manera, que amb una nova victòria del Círcol Pastisseria Catalunya, davant l’Stucom del districte de Sant Martí de Barcelona. Una victòria que, afavorida per la resta de la jornada, impulsa l’equip al lideratge de la Tercera Catalana, empatat amb Sant Andreu de Natzaret, a falta de 3 jornades per acabar la temporada. En cas d’acabar així el curs, el Círcol seria nou equip de Segona Catalana. Ens esperen 3 jornades d’infart.

Sènior B foto
Us volem agrair i molt, a tothom qui ens vau acompanyar tant en el partit del Copa com en tot aquest diumenge perfecte. El vostre suport i escalf va ser vital.

Per acabar, marxem a Esplugues, amb el partidàs del Círcol Gesesport malgrat la derrota davant el líder nou Esplugues, fet que denota la millora de l’equip i les ganes d’un equip conjurat en buscar la permanència a la Segona Catalana Femenina. A seguir.

I com sempre, us recordem que ja tenim obertes les inscripcions del 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol, que com sabeu forma part del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. El nostre Torneig que tanca la temporada esportiva al Círcol. Entreu en aquest ENLLAÇ i apunteu-vos. Places limitades.

Cartell 3x3 2018
Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve, amb el format habitual: és a dir amb tots els equips en joc en l’entrada del darrer mes de competició.

Fins aleshores

Salut i cistelles