Ja ho podem dir ben alt i ben clar. L’any que ve tornarem a ser equip de Copa Catalunya

26 jornades després. 1040 minuts després d’esforç, grans partits, moments de bàsquet impecable i moments de patiments després, el Círcol Cotonifici, el primer equip masculí de la casa ho ha aconseguit: mantenir la categoria en l’any del retorn a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català.

El Círcol acaba l’any en setena plaça de Copa Catalunya. Un gran resultat en una immensa campanya. Una gran arrencada de temporada fa que el Círcol sempre es mantingui en zona alta i amb un coixí que va permetre que en el mal moment del curs servís perquè a la penúltima jornada salvés categoria amb un triple al darrer segon.

Destacada 26-29 d'abril

I tenim ben clara la fórmula de l’èxit: la unió, la pinya, el col·lectiu, el tot per sobre de l’individu… Els jugadors, els tècnics, spònsors (Gràcies Cotonifici Canal) la direcció tècnica, Junta de la secció, Junta Central i vosaltres com aficionats. Celebrem com cal un èxit coral que nosaltres hem resumit així.

De Sabadell a Sant Feliu, 26 jornades per dir que l’any que ve tornarem a ser equip de Copa Catalunya. Us esperem a La Plana!