La Xerinola 2018 va omplir de joc i notes de música el carrer Sant Anastasi.

I ni tan sols la pluja va poder treure la màgia que significa aquesta festa. O si més no, la va treure del carrer i la va portar a la sala del teatre. Aixó sí.

Ben aviat al matí, monitores i monitors, gent de teatre i de bàsquet, persones sòcies… tothom en marxa per donar el tret de sortida a una de les jornades més esperades de l’any.

Entrada xerinola

El temps semblava respectar la jornada i el carrer era ben ple de paradetes, de música, de vermut…

Però al tornar de dinar, la cosa va canviar. Va compençar a plovisquejar i mentre tothom començava a treure el paraigua, al Círcol vam obrir les portes de la Sala. I vam intentar passar l’energia que portavem de la Xerinola dins el teatre.

I així va ser. La pluja ens va fer descobrir una nova Xerinola. Una festa que la van començar l’Anna Ariño i la Georgina Gonzàlez amb el seu darrer conte “Tocant el cel amb la mà”.

 conte xerinola 2018

La Sala plena. I tothom atent. L’emoció de veure com ens en podem sortir de qualsevol problema si aprofitem la màgia que tenim dins. Cadascú de nosaltres.

Darrera l’Anna i la Georgina, va ser el torn d’en Guillem Bautista. Amb un moment va idear un espectacle que va deixar a tothom astorat. Va ser increïble. Amb un joc de cartes i tres boles de colors ens va fer oblidar, per uns moments, que a fora havíem hagut de tancar abans d’hora, la Xerinola.

Mentrestant, a fora, al carrer, l’equip de monis desmuntava les paradetes a tota castanya perquè no es malmetés la fusta.

I, allò que passa, que un cop recollit tot, i quan vam acabar els espectacles al teatre… va sortir el Sol!!!

Temps just per berenar un bon crepe al bar de Xerinola i lamentar-se del temps. Però això sí, amb la panxa plena!

bar xerinola 2018

Una vegada més MIL GRÀCIES a tothom per la feina feta, pel temps dedicat, pels esforços… però sobretot per la il·lusió de fer Xerinola al carrer.

Endavant i a seguir!