Casualitat del calendari, el cert és que aquest cap de setmana gran de Festes de Maig ha coincidit amb una jornada esportiva amb molts derbis amb presència Círcol i un especialment que ha posat els fonaments d’un ascens a la Segona Catalana masculina: el del Círcol Pastisseria Catalunya.

Repassem-ho tot plegat. Abans com sempre, entrem al món dels resultats que ens deixa el cap de setmana.

Resultats 12-13 maig
Dos duels ajornats marcaven la prèvia del cap de setmana: la clara derrota del Mini 2 a pista de l’UBSA, que ja vam comentar la setmana passada, i, la clara victòria del Mini femení a pista del SAFA Claror de l’Eixample de Barcelona en un dels partits més complets de les badalonines aquest curs.

Ja entrant al moll de l’os del cap de setmana, trobem un primer derbi ja per arrencar el dissabte. L’Infantil masculí va jugar un molt mal partit davant el Sant Andreu de Natzaret, malgrat el triomf. Va faltar ganes, treball i l’actitud necessària per afrontar el matx.

Un altre derbi acaba amb un dels millors partits de l’any del Premini femení. A pista dels Salesians, l’equip va voler provar coses noves i amb actitud i treball algunes van reeixir. Magnífiques sensacions per tancar el curs.

Premini fem- Salesians

El Premini femení tanca la temporada amb un dels millors partits de la temporada

A Llefià, gran victòria del Cadet B davant el Tecla Sala de L’Hospitalet, el líder de la Lliga, gràcies a un excel·lent treball defensiu que desactivà els riberencs. Els badalonins acaben amb bon regust de boca una setmana que no va ser bona.

De la jornada exterior, aquest primer tram del dia, us comentem el doble enfrontament Caldes – Círcol al Vallès. D’una banda, partit molt complet de l’Infantil femení que serveix per guanyar l’average particular davant els vallesans i seguir aspirant al lideratge final a la taula. De l’altra, clara derrota del Mini 1

Caldes - Infantil fem

Gran partit de l’Infantil femení a Caldes

A Sabadell, el primer Bàsquet Pia – Círcol del cap de setmana es va resoldre a favor del nostre Mini femení. Tot i que l’equip va estar força bé en atac, d’aquí el triomf clar, es va pecar de manca de concentració i de llacunes defensives.

Tarda de dissabte amb dos derbis, en aquest cap de setmana gran de Festes de Maig.

A La Plana, clar triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila davant el Minguella per tancar la temporada a la Tercea Catalana Femenina. Després d’un fluix inici, les loclas s’entonen i trenquen el matx després del descans. L’equip acaba segon la temporada, darrere l’intractable CB Premià de Dalt, amb un joc sòlid i molt regular. Les millors, després de les maresmenques, invencibles aquest any.

Sènior B fem - Minguella

Nova victòria del Sènior B fem al derbi amb Minguella per tancar la temporada

A Llefià, derrota clara del Júnior B a domicili, després que els llefiencs trenquessin el matx a la segona meitat gràcies a un augment de les prestacions defensives que va desactivar al Círcol.

L’endemà, diumenge, teníem una apassionant jornada que acabava amb un derbi vital per l’ascens a Segona Catalana.

Abans, us expliquem la derrota del Sènior C a Montgat, el triomf a La Plana del Cadet Interterritorial masculí contra el L’Hospitalet i la derrota tot seguit del Sots21 Preferent davant el Cardedeu. A Lliçà d’Amunt derrota clara del Mini 2.

Lliçà Mini 2

Clara derrota del Mini 2 a Lliçà

A Sabadell, el Círcol Gesesport va aconseguir una gran victòria al camp del Bàsquet Pia amb un joc perfecta que les insufla de moral de cara el Play Out de permanència a la Segona Catalana Femenina.

Però, com hem dit, la gran alegria del cap de setmana arribà al final.

Vam viure de nou una gran tarda de bàsquet a La Plana. Si fa dues setmanes celebràvem la permanència virtual a Copa Catalunya, avui hem de celebrar el pas de gegant del Círcol Pastisseria Catalunya cap a l’ascens a la Segona Catalana. Els nois de Jordi Ferrer, Albert Hurtado i Marc Ponce van vèncer al Cultural i s’han assegurat com a mínim les fases d’ascens a Segons. El líder de la Lliga tindrà la setmana que ve l’opció de guanyar el Campionat i obtenir l’ascens directe. Sigui com sigui aquest ascens de categoria virtual aconseguit és un gran èxit pel Círcol que culmina una immensa temporada pels equips Sèniors de la casa.

Sènior B - Cultural

Victòria del Círcol Pastisseria Catalunya que els dóna l’ascens virtual a Segona Catalana

El matx que va tenir un component emocional i de nervis molt evident, no va permetre veure una versió brillant de bàsquet dels dos contendents. Al final, però, el Círcol va estar més fred i amb les idees més clares per fer un coixí de 10 punts al darrer període per segellar un més que merescut bitllet virtual a Segona.

De nou us hem de donar les gràcies a la moltíssima gent que vau omplir La Plana aquell vespre. La vau literalment rebentar d’afició i públic amb un ambient i una comunió amb l’equip perfecta. No s’hauria aconseguit aquest ascens virtual sense la vostra empenta.

Amb aquesta alegria tanquem un altre cap de setmana on a poc a poc anem tancant temporada

I com sempre, us recordem que ja tenim obertes les inscripcions del 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol, que com sabeu forma part del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. El nostre Torneig que tanca la temporada esportiva al Círcol. Entreu en aquest ENLLAÇ i apunteu-vos. Places limitades.

Cartell 3x3 2018
Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve per cloure la gran majoria de Campionats que resten. Això s’acaba però encara ens queden emocions per narrar.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles