El 29-30 de juny i el 6-7 de juliol el Teatre del Círcol torna a acollir el Cryptshow, el Festival alternatiu de Terror i cinema fantàstic de caire internacional que ja s’ha consolidat com una de les grans propostes culturals a l’àrea metropolitana de Barcelona a principis d’estiu, més enllà del fet merament cinematogràfic, ja que també es proposa recitals de música, literatura i arts plàstiques.

Imatge

El Círcol acollirà tant la secció oficial com la de fora de competició del Festival de curts de Terror i cinema fantàstic, així com alguns llargmetratges. Seran 4 dies on podrem veure la selecció de films, tant a nivell català com internacional que ha fet el Festival, que aquest any se centra en tot allò relacionat amb el purgatori: el que defineix l’Església Catòlica com l’estat transitori entre el cel i l’infern destinat a les ànimes que han pecat però que poden ser salvades.

Més informació a la nostra AGENDA i al web del Cryptshow