Nou mesos després, aquest cap de setmana, hem posat punt final a la temporada regular. S’ha acabat aquesta cursa de fons per assolir uns objectius, unes fites més enllà dels resultats: l’evolució, el treball, el creixement i la bona feina s’ha vist reflectida en bona part dels equips del Círcol que van acabar temporada el passat cap de setmana. Una fi de temporada que ens porta una immensa alegria per la casa: el Sènior B masculí, el Círcol Pastisseria Catalunya és campió del grup 3 de Tercera Catalana, per passiva, ja que va haver d’esperar una ensopegada rival per cantar títol. L’equip, ja oficialment de Segona Catalana, lluitarà per ser el millor de tota la categoria en els Play Off pel títol.

Repassem aquesta alegria i la resta de la darrera jornada de competició regular de la temporada 17-8. Abans úlima volta pel món dels resultats

Resultats 19-20 maig
Arrencàvem el dissabte amb una gran notícia a Països Catalans. El Mini femení de Roger Marcos i Jan Rubio acaba una excel·lent temporada sent campiones de la fase regular en derrotar al Begues en un gran partit tant en atac com en defensa. Precisament aquest partit és la mostra de l’evolució de l’equip. A l’anada al Baix Llobregat, el matx va ser més treballat. Moltes felicitats a totes les jugadores i Staff Tècnic!

Mini fem

Al mateix temps a Casagemes ajustat triomf de l’Infantil masculí de Jaume Lleal i Josep Boter al primer derbi del dia davant a casa del Minguella que amb constància i bon treball aguanta l’empit final local. L’equip acaba la temporada amb molt bones sensacions.

Triomfs finals del Mini 1 de Jordi Garcia i Xavier Cuenca davant el líder UB MiR en un final emocionant i del Mini 2 de Marta Molina i Núria Arimont davant l’Ametlla per tancar en global un bon curs amb un clar aprenentatge pel futur.

Mini 2 - Ametlla

Triomf de l’Infantil masculí al derbi amb Minguella. Tot seguit el Mini 2 derrotava a l’Ametlla

A continuació, clara victòria del Premini Masculí Círcol Gràfiques Venus de Ramon Domeng, Bernat Rojo i Ramon Gotzens al derbi davant el Joventut. L’equip ha estat el clar animador de la Lliga amb un bon joc, acabant darrere l’imbatut Masnou


Victòria de l’Infantil femení d’Aritz Tomàs davant el Cabrils per tancar temporada a Països Catalans marcat pels nervis i la tensió. Bona i regular temporada de les badalonines on han pesat al final un parell de mals partits.

A la tarda, el triomf del Cadet masculí Interterritorial a pista de l’AECAM de Malgrat feia de taloner de la nit de Casagemes on podríem haver sigut campions per activa. Els de Lluís Alarcón han fet un tram final de temporada espectacular amb una gran rata de triomfs que els ha permès escalar posicions a la taula i ser un dels grans animadors de la Lliga.

I ara si l’emoció es traslladava a Casagemes. Un derbi i una Lliga en joc. Doncs, per activa no va poder ser, ja que en un molt mal partit del Círcol Pastisseria Catalunya, el Minguella els supera a gràcies a un plantejament defensiu que desactiva l’ofensiva rival. El Círcol, que mai es troba còmode pista ho intenta i aixeca dues vegades un resultat advers de 10 punts en contra. Finalment, però, acaba sucumbint.

Minguella - Sènior B

La Lliga no es va aconseguir a pista per la derrota al derbi a casa del Minguella

Així doncs, la Lliga hauria d’esperar unes hores més i per passiva. L’endemà diumenge ens llevàvem amb la sorprenent victòria de l’ABB davant el Natzaret. Aquest triomf donava per passiva el títol de Campions de Lliga del grup 3 al Círcol.

Un apassionant grup amb 8 representants badalonins, 6 dels quals han encapçalat la classificació i 4 han lluitat fins al final. Un dels grups més emocionants i intensos dels diferents campionats de la Federació Catalana de Basquetbol.

El Círcol de Jordi Ferrer, Albert Hurtado Vallejo i Marc Ponce Via ha demostrat ser l’equip més regular i constant al llarg de la campanya amb un joc elèctric i vibrant, marca de la casa.

Un Campionat fruit del treball d’un equip que la majoria de jugadors juguen junts des de les categories Mini al Círcol que amb el seu joc i el seu caràcter han transmès els valors de treball i esforç de la casa. Sens dubte és aquest l’èxit més gran com a secció.

Ara el Círcol Pastisseria Catalunya ja equip de Segona Catalana disputarà els Campionats de Catalunya de Tercera per ser el millor equip de la categoria del país. Atents a les pròximes hores que us direm els horaris dels quarts de final.

En tot cas, ara és hora de celebrar l’èxit del Círcol Pastisseria Catalunya. Com a equip, com a secció i com a entitat. Així doncs, felicitats, jugadors, (uns jugadors, la majoria dels quals juguen junts des de les categories de formació) Staff Tècnic, Direcció Tècnica, Junta de bàsquet, Junta Central i a vosaltres que com aficionats i aficionades ens heu acompanyat els vespres de diumenge a La Plana.

Un èxit col·lectiu. Som CAMPIONS!!

De la jornada curta de diumenge destacar la derrota del Cadet B a pista del Sant Boi.

I a La Plana, gran partit sense el premi de la victòria del Júnior B que cau a la pròrroga davant el líder IPSI de Barcelona. Un temps extra que els visitants van haver de suar molt per treure. Culmina amb aquest bon final una temporada especialment complicada pels de David Aldabert, Ramon Domeng i Xavier Cuenca.

Junior B -IPSI

A la tarda, el Sots21 Preferent va derrotar al Sant Medir del districte de Sants – Montjuïc de Barcelona que amb 6 components van plantar molta cara fins a meitats del tercer període quan la resistència visitant va decaure.

Finalment, el Círcol Gesesport tanca la temporada regular amb bones sensacions refermades fa temps en derrotar al Bàsquet Femení Cornellà. Les badalonines afrontaran la setmana que ve el Play Out de permanència a la Segona Catalana femenina.

I amb una Lliga tanquem la temporada regular de la temporada. Arriben fases i Campionats. Una nova oportunitat per complir objectius de curs i d’altra banda per celebrar amb un premi la bona temporada feta.

I com sempre, us recordem que ja tenim obertes les inscripcions del 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol, que com sabeu forma part del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet. El nostre Torneig que tanca la temporada esportiva al Círcol. Entreu en aquest ENLLAÇ i apunteu-vos. TANQUEM INSCRIPCIONS EL DIA 24. Places limitades.

Cartell 3x3 2018

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve amb les fases i Campionats del Círcol per tancar temporada.

Fins aleshores

Salut i cistelles