A falta del 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol del diumenge vinent on tornarem a tenir un munt de gent tancant el curs basquetbolístic a Badalona, aquest passat cap de setmana hem posat punt final a la temporada regular de Lligues a la Federació Catalana de Bàsquet, al mateix temps que hem iniciat les fases de permanència a Segona Catalana, hem viscut els Quarts de Final per ser el millor equip de Tercera i l’Escola de Bàsquet ha estat protagonista de la Trobada Finals d’Escoles de Bàsquet de la Demarcació de Barcelona que es va celebrar al Màgic dissabte, organitzada per la FCBQ.

Repassem aquesta jornada de 4 dies on hem barrejat una mica de tot. Jornada mesclada de la qual en surten els següents números.


Divendres a la pista del Sant Medir del districte de Sants Montjuïc de Barcelona, el Cadet B tancava temporada amb un partit ajornat al seu dia. Triomf amb un marcador escarransit dels badalonins en una segona part on anotant 27 punts remunta el matx. Partit molt fluix. El conjunt de Santi Rodríguez acaba una temporada molt irregular amb massa alts i baixos en el joc i on ha mancat constància, tot i la predisposició.


L’endemà, Superdissabte d’activitat amb 3 fronts i 4 partits. Al matí, destinat exclusivament a l’Escola de Bàsquet i a la Trobada Final d’Escoles de la Demarcació de Barcelona que va organitzar la FCBQ a les instal·lacions del Centre Comercial Màgic de Badalona. Primer davant el CAT del districte de Sant Martí de Barcelona i després amb la UE Mataró, els nois i noies de l’Escola de Bàsquet van demostrar la seva magnífica evolució durant el curs demostrant ganes, diversió, intensitat, voluntat i talent. Els Petits més grans de la casa tanquen curs amb un excel·lent. Felicitats.

Trobada Escola Màgic
Tarda amb dos fronts. A Barcelona, amb el final de temporada a la Sots21 Preferent. A la històrica pista dels Lluïsos de Gràcia, a la Plaça del Nord, el conjunt badaloní cau clarament després que el físic i la motivació rival passés factura, 25 minuts més tard d’un bon partit fins aleshores. Els nois de Santi Rodríguez i Jaume Sansa acaben una complicada temporada amb un molt bon final i amb bones sensacions. La permanència al màxim nivell de la categoria és una realitat.


I a Badalona, començàvem a celebrar un premi: el d’un ascens de categoria i el de ser el millor d’una lliga. Els Campionats de Catalunya de Tercera Catalana masculina s’arrencaven amb l’anada dels quarts de Final. la lluita per ser el millor d’entre els millors s’encetava a La Plana. El Círcol Pastisseria Catalunya, guanyador del grup 3 rebia al Farners, l’intractable vencedor al grup 5 i amfitrions de la pròxima F4 de la categoria. Malauradament les coses no van sortir bé en cap moment. Els selvatans van aprofitar-se d’una inusual fluixa defensa badalonina per trencar el matx als primers 20 minuts. A la represa, la imatge local millora fins a posar-se a 3 punts. Però l’ofici, l’experiència i un retorn a un alt nivell de joc del Farners va matar totes les aspiracions de triomf del Círcol.

Sènior B - Farners

Derrota clara del Círcol Pastisseria Catalunya a casa que va marcar l’eliminatòria amb el Farners

L’endemà, partit de tornada a la capital de La Selva. Sense cap tipus de pressió, el Círcol va sortir llançat per donar una gran imatge que demostrés que el que va passar el dia anterior va ser un accident. I efectivament, vam veure de nou la imatge que ha fet reconeixible el conjunt badaloní tota la temporada. Va dominar 3 dels quatre períodes amb una gran solvència. Tant que, per uns moments va capgirar l’eliminatòria guanyant de 20 punts. Però al darrer quart, el físic badaloní va dir prou i uns selvatans esperonats per jugar la F4 a casa van eixugar la diferència. Al final, triomf ajustat del Círcol, que no serveix per passar a la F4 però si per deixar una gran imatge a Els Saioners, sent el segon equip en tot el curs que derrota al Farners.

Farners - Sènior B

Tot i que va aixecar l’eliminatòria momentàniament al final el Círcol Pastisseria Catalunya es va quedar sense F4

La gran temporada del conjunt de Jordi Ferrer, Albert Hurtado i Marc Ponce s’acaba aquí, a les portes d’una F4 de Tercera però amb un bitllet d’ascens a Segona. Gran temporada de l’equip més regular del grup 3. Felicitats. L’any que ve ens veurem a Segona Catalana. Felicitats, equip i gràcies Jordi Ferrer que després de tres anys amb aquest equip, un Campionat de Catalunya Sots21, la temporada passada i un ascens a Segona, aquest curs, deixa el club després d’una gran etapa. Enhorabona i molta sort en el futur. El Círcol sempre serà casa teva.

Farners - Sènior B 2
I acabàvem jornada ahir dilluns amb una gran notícia. Al primer partit del Play Out de permanència a Segona Catalana femenina, el Círcol Gesesport va derrotar clarament al Boet Mataró a domicili en un gran partit i suma així el primer punt de l’eliminatòria al millor de 3 partits. Dissabte que ve a les 16.00 a La Plana, el primer match ball cap a la salvació. No hi falteu!

Boet - Sènior Fem

Amb un gran partit a pista del Boet Mataró, el Círcol Gesesport encarrila la permanència a Segona Catalana Femenina

D’aquesta manera tanquem una de les últimes setmanes de competició posant ja els 5 sentits al 4t Torneig 3×3 Bàsquet Círcol del diumenge a La Plana. Una edició molt especial amb moltes sorpreses, convidats especials, transmissió televisiva en directe i més gent que mai. Sens dubte la gran Festa del Bàsquet que no us podeu perdre i que podreu seguir també a les nostres xarxes socials a través de l’etiqueta #circol3x3. Us esperem.

Cartell 3x3 2018

Els deus esperem la setmana que ve per explicar-vos tot el que passi al 3×3 i tant de bo per relatar-vos una permanència.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana.

Salut i cistelles