Ja el tenim aquí.

Aquest diumenge 3 de juny a La Plana arriba la quarta edició del Torneig 3×3 Bàsquet Círcol. Aquest any amb moltes novetats i sorpreses.

La primera i la més important. El Torneig forma part del nou Circuït de 3×3 que organitza la Federació Catalana de Bàsquet. Un circuït puntuable per a Campionats del Món i els propers JJOO de Tòquio 2020, on el 3×3 entra com a nova modalitat al programa olímpic.

El Circuit 3×3 és obert a tothom i a totes les categories, de mini fins a sènior i s’hi pot participar en tantes seus com es vulgui, això donarà més opcions a prendre part a la gran final.

Badalona serà la quarta cita del certàmen on com sempre vestirem La Plana i la plaça exterior de cistelles per gaudir el màxim i més que mai de l’espectacle del bàsquet en format 3×3.

Aquesta gran novetat també ve acompanyada de nou reglament. En aquesta ocasió el 3×3 del Círcol es regirà pel reglament oficial de la FIBA per aquest format.

Els guanyadors del nostre 3×3 sumaran un punt que els servirà per poder optar a disputar la gran final del Circuit 3×3 del 25 de juny a Barcelona.

I una altra novetat. La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya emetrà en directe a partir de les 18:00, les finals Júnior i Sènior del 3×3 amb la veu del Xavi Ballesteros, narrador habitual dels partits de Copa Catalunya que emet cada dissabte el #Bqenjoc. El divendres 1 de juny, el programa de ràdio Esports en Xarxa emetrà de 13:00 h a 14:00 h. un programa especial previ al 3×3 des de La Plana on hi participaran els responsables del Torneig.

Us portem el video promocional amb participació de jugadors i jugadores del club

Per últim tindrem un convidat molt especial durant tot el dia a La Plana: Audie Norris. Una de les grans figures del mítc FC Barcelona dels anys 80, dels Nacho Solozabal, Epi, Chicho Sibilio i companyia ens acompanyarà observant tot el què passi diumenge, per dur-nos una sorpresa que ja desvetllarem.

Així doncs, marqueu ja a l’Agenda, la gran cita: DIUMENGE 3 DE JUNY 3×3 del Círcol, 4arta prova del Circuït 3×3 de la FCBQ.

Podreu seguir tot el que passi al Torenig a les nostres xarxes socials a través de l’etiqueta #circol3x3 i #LaFestadelBàsquet

T’ho perdràs?!