Un cap de setmana històric mereixia un relat especial. La Festa del Bàsquet que vam viure tant dissabte com diumenge serà recordada molt de temps: tant per la permanència del Sènior A femení a Segona Catalana com sobretot la 4arta edició del Torneig 3×3.

Ràpidament, dir-vos que la prèvia del 3×3 la va posar el segon partit del Play Out de permanència a Segona Catalana Femenina. A La Plana, el Círcol Gesesport derrota al Boet Mataró a la pròrroga, forçant el triple del temps extra, després de remuntar 17 punts en 12 minuts. Després d’un mal inici de temporada, les noies de David Palomares i Nerea Castro es refan i inicien al març una escalada fulgurabnt de joc i resultats que les fan eludir el descens directe i salvar la categoria al Play Out. Felicitats!!

I ara si, un cop tancada la temporada oficial 17-18 posem la mirada al què va passar al 3×3 de diumenge

Vam prometre fer-la grossa i malgrat la pluja ho vam aconseguir

– 97 equips
– 415 jugadors i jugadores a totes les categories
– Convidats il·lustres com l’exjugador del FC Barcelona dels anys 80, Audie Norris, jugadores del primer equip del Sant Adrià de Lliga Femenina 1 o la Selecció Espanyola Femenina de 3×3

– Equips vinguts d’arreu de Catalunya i fins i tot de Galícia o Madrid

En definitiva i gràcies al suport i a l’impuls de la Federació Catalana de Bàsquet que va incloure el Torneig dintre del nou Circuit Català de 3×3, en el 4t Torneig Círcol 3×3 vam rebentar el sostre, un any més..

Des de les 9 del matí fins les 20:00 de la tarda, un Superdiumenge de bàsquet, bàsquet i bàsquet. Més d’11 hores d’esport, festa i diversió. De Minis a Sèniors, amateurs i professionals reunits i jugant junts: al Pavelló de La Plana, a les pistes exteriors habilitades (on vam muntar una espectacular pista blava que va entusiasmar a tothom), a la pista de patinatge de Sant Josep i Països Catalans, on vam traslladar la competició Sènior a causa de la pluja.

La jornada matinal la vam destinar a les categories Mini i Infantil on vam veure un magnífic ambient i un excel·lent nivell esportiiu.

A la tarda, temps per a Cadets, Júniors i Sèniors, on vam gaudir de partits espectaculars i de grans finals.

L’èxit del Torneig d’enguany es demostra també per la procedència dels participants. A banda de la gent del Círcol i de la resta de clubs de Badalona, el Vallès, Torelló, Igualada, el Baix Llobregat, Girona i fins i tot Madrid són algunes poblacions representades.

Un 3×3 de luxe amb convidats il·lustres com l’exjugador del FC Barcelona dels anys 80 Audie Norris, sens dubte la persona més fotografiada, que amb la seva simpatia va meravellar a tothom. Presència institucional amb representants de l’Ajuntament, el President de la FCBQ, Joan Fa, o la Vicepresidenta Maria Lluís.

Per primera vegada, el 4t Torneig Bàsquet Círcol  forna part del Circuït 3×3, organitzat per la FCBQ, de la mà de l’exjugador  Jaume Comas. Un Circuït que és puntuable per a Camponats del món i els JJOO Tòquio 2020, on per primera vegada la modalitat del 3×3 entra dintre del programa olímpic. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria sumen un punt per a la Gran Final de Barcelona del 25 d’agost.

Podeu consultar resultats i classificacions AQUÍ

 

 

 

 

 

En definitiva, un 3×3 per la història, el primer amb la pluja, que no hauria estat possible sense l’impuls i suport dels nostres patrocinadors, la feina incansables dels entrenadors, entrenadores de la casa, 60 voluntaris, Junta del Bàsquet, Junta Central, la Federació Catalana de Bàsquet, tant a la vessant institucional, al comitè tècnic i al comitè arbitral, on per primera vegada, la competició de tarda va ser arbitrada per col·legiats i col·legiades de la FCBQ.


A TOTHOM qui ho ha fet possible, GRÀCIES, GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES

Ben aviat a les nostres Xarxes Socials trobareu una galeria amb les imatges del Torneig

Amb el 3×3 tanquem la temporada 2017-2018 al Círcol. L’any del canvi de Junta de secció, on la Rori Pruneda després de 4 magnífics anys de feina donava pas al Ferran Mañé. L’any, esportivament parlant, de la salvació a Copa Catalunya després del retorn a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català, a la penúltima jornada amb un triple; l’any d’un històric ascens a Segona Catalana Masculina guanyant la Lliga de Tercera a la darrera jornada per passiva, gràcies a una carambola de resultats; l’any que el primer equip femení del Círcol debuta a Segona i aconsegueix la permanència al Play Out i a la pròrroga; el gran any del Sènior B femení, sotscampió de lliga a Tercera; l’any del Júnior femení a Preferent; un gran any a les categories de formació tant masculines com femenines; l’any que Xesco Gotzens va representar el Círcol Cotonifici a l’All Star de Copa Catalunya a Sabadell a l’hivern; i l’any televisiu amb els dos partits emesos del Círcol Cotonifici gràcies als companys de La Xarxa, de gran seguiment i audiència.

Així doncs, tanquem el relat de 35 setmanes i alguna més, de competició al bàsquet del Círcol. 35 setmanes, 35 edicions de “El Final de la Jornada”· on com sempre li hem volgut posar text a la feina incansable de la secció els caps de setmana i cada dia. Nosaltres marxem de vacances. Però seguirem informant via xarxes socials

Si voleu ens retrobem a la primera setmana de competició a la nova temporada 18-19 on tindrem també novetats i coses per explicar-vos. Agraïr-vos a TOTHOM, la confiança amb nosaltres i la nostra tasca, així com els Mitjans de comunicació la difusió de la nostra feina.

GRÀCIES A TOTHOM, FINS AL SETEMBRE, BONES VACANCES I COM SEMPRE

SALUT I CISTELLES