Ja estem preparant la nova temporada 2018-2019 al Círcol. Us volem agraïr la confiança dipositada amb nosaltres en aquesta temporada 2017-18 que acabarem el dissabte 28 de juliol amb el retorn dels nois i noies de les Colònies d’estiu al Xirusplai.

L’activitat al Círcol torna a finals d’agost amb la Copa Badalona de bàsquet amb la participació dels primers equips masculins i femenins de l’entitat. També per la primera setmana de setembre, el nostre Esplai Xirusplai obre per primera vegada un Casal de setembre.

I el 7 de setembre estrenem la temporada al cicle #Cinemaprop amb la projecció de la pel·li infantil Coco.

La temporada 2018-2019 és a punt de començar i us prometem de nou fer-la molt grossa.

Així doncs, ens agafem uns dies de descans, desitjant-vos un magnífic estiu i tornant a donar-vos les gràcies per confiar amb nosaltres. Ens retrobem la temporada que ve!

Fins aleshores

Bon estiu!!