Ja tornem a ser aquí. Deixem enrere les vacances. Als parquets ressonen les pilotes Círcol. Tornem a omplir els pavellons de físics, d’emocions, de bàsquet, de ganes, d’il·lusió, de reptes…i sobretot de Círcol.

L’any 78 del bàsquet a Can Cartrons arrenca ja carregat de novetats. La temporada 2018-19 porta d’entrada un canvi estètic que veureu de seguida quan ens acompanyeu als primers partits del curs, a la Copa Badalona que arrenca aquesta setmana amb la competició femenina i la setmana que ve amb la masculina. Amb el nostre proveïdor de roba, Score Tech, hem canviat el disseny de les equipacions i a més recuperem el blanc com a color de la primera equipació del Círcol.

Entrant en el terreny esportiu, la secció de bàsquet del Círcol aquest any compta amb 21 equips, 13 masculins i 8 femenins i a part de l’Escola de bàsquet, creixent com un dels puntals de present i futur de la secció.

Un any més, el Círcol Cotonifici, el primer equip masculí de la casa, disputarà la Copa Catalunya, la divisió d’honor del bàsquet català, enquadrat al grup 2, juntament, i aquesta és una de les novetats de la temporada, amb els altres dos representants badalonins de la categoria: Maristes i Badalonès. Això si, ens haurem d’esperar a les dues darreres jornades per gaudir dels derbis.

Nova temporada, nou equip de Juli Jimenez absolutament renovat. 9 cares noves s’incorporen al primer equip masculí del Círcol amb l’objectiu de salvar la categoria i seguir mantenint l’essència de joc tant característic: una defensa molt forta per generar contraatac. Un segell que incomoda sempre al rival i fa del nostre equip admirat i al mateix temps respectat.

Atents que el primer partit oficial serà els quarts de final de la Copa Badalona el proper divendres 15 de setembre a les 21:30 amb l’ABB a La Plana

A part, el Sènior B debutarà per primer cop a la història a Segona Catalana

En categoria femenina, tindrem de nou dos Sèniors: un a Segona Catalana, molt renovat amb la base del Sènior del curs passat i amb Xavi Expósito com a nou entrenador de l’equip. Xavi Expósito, que arriba després d’estar molts anys vinculat al Joventut femení, on l’any passat va dirigir el Júnior verdinegre que es va enfrontar al Círcol.

El debut del Círcol serà ja, aquest divendres 7 de setembre a les 20:00 a La Plana, davant el Llefià

L’altre Sènior femení , disputarà a Tercera Catalana

 

Una de les altres novetats del curs és el Sènior C, un equip format per il·lustres jugadors del Círcol d’èpoques recents que s’han tornat a reunir junts per gaudir del bàsquet i fer gaudir a La Plana, els dissabtes a la nit, als espectadors. Trobareu junts grans noms que al seu dia van fer màgics els caps de setmana en clau Círcol. Un equip de Veterans que es tornen a calçar les bambes

Com sempre, la formació de jugadors i jugadores en els valors de l’esport i del Círcol és un dels altres dels pilars de la secció. En aquest sentit tenim representació tant masculina com femenina a tots els equips del club amb nous entrenadors i alguns balls de gent a les banquetes.

Ben aviat, l’Escola de bàsquet, l’altra pota fonamental de la secció començarà a rodar amb algunes novetats també.

També tenim nous col·laboradors i patrocinadors que us anirem desgranant properament i que ens acompanyaran en aquest viatge que ens durà fins al juny amb el 5è Torneig 3×3 del Círcol.

Com sempre, podreu seguir tot el que passi al bàsquet del Círcol al web i a les Xarxes Socials de la secció.

Estem preparats i a punt. Comença la temporada 2018-19 al bàsquet de Can Cartrons. L’any 78.
I ens fa molta il·lusió fer-ho al teu costat.
Gràcies per la confiança amb el Círcol. Benvingut, benvinguda

Ens veiem a les pistes

Salut i cistelles