En aquest dimarts festiu al país per la Festivitat de l’11 de Setembre (us desitgem des del bàsquet del Círcol Bona Diada) estrenem el primer resum del cap de setmana esportiu al Círcol amb el repàs de la primera competició oficial del curs amb participació del nostre equip: la Copa Badalona en categoria femenina amb l’excel·lent paper del Sènior femení.

Abans de desgranar com va anar la primera Diada esportiva dels caps de setmana repassem els seus números.

 

Divendres, un Sènior mescla dels equips A i B obria la temporada esportiva del Círcol a La Plana davant el Llefià en els Quarts de final de la Copa Badalona.

L’equip, entrenat per Xavi Expósito, que debutava a la nostra banqueta, li va costar molt derrotar al conjunt llefienc. No va ser fins al tercer període, quan va prendre un coixí definitiu de 10 punts que, amb molta feina i paciència va aconseguir mantenir per assolir la victòria i el bitllet per a les semifinals de l’endemà.

Copa Badalona - Sènior A fem - Llefià 4

Patida victòria del Círcol als Quarts de Final de la Copa Badalona femenina

 

Unes semis, que es van passar de La Plana a Casagemes per la intensa pluja de la nit anterior que va afectar al pavelló i que va enfrontar al Círcol i al Minguella, equip de Primera Catalana, una categoria superior al nostre Sènior.

Malgrat la diferència de categoria, el Círcol va fer un extraordinari partit posant en moltes dificultats al conjunt de Casagemes, sobretot a la segona meitat. A la primera meitat, el potent físic, sobretot interior, del Minguella va resoldre el matx, quan el marcador es va eixamplar fins als 22 punts de màxima.

 

A la segona part, el Círcol primer atura el cop i al darrer quart redueix marges fins als 11 punts. Però a 2 minuts pel final del matx, un triple del Minguella dinamita les aspiracions de remuntada del Círcol però no les magnífiques sensacions deixades per l’equip de Xavi Expósito, que va anar clarament de menys a més en aquest cap de setmana de Copa Badalona femenina. Moltes felicitats.

Minguella - Círcol

Gran partit del Círcol davant el Minguella a les semis de dissabte

I de la Copa Badalona femenina a la masculina que pel Círcol Cotonifici arrenca aquest divendres a les 21:30 a La Plana amb el duel de Quarts de final davant l’ABB. Us esperem.

La temporada ja ha començat. Tots els equips ja estan en marxa amb els entrenaments, amistosos de Pretemporada com el del Júnior B a pista del Sant Josep, dijous o l’stage del Júnior femení a Sant Llorenç de Morunys.

Stage Júnior fem 4 Amistós Sant Josep - Júnior B 4

Estem ja en marxa. Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve per repassar la Copa Badalona masculina i seguir fent les primeres passes de la nova temporada 2018-19.

Fins aleshores, que tingueu bona setmana

Salut i cistelles