Jornada, aquesta de meitats de setembre, a cavall entre la Copa Badalona masculina i l’inici pel Círcol del primer Campionat de Lliga a la Federació Catalana de Bàsquet de la temporada, en aquest cas la Segona Catalana Femenina. I jornada on anem apurant la pretemporada amb partits i stages.

Abans, com sempre, fem números i observem els resultats de la jornada

Si la setmana passada van ser les noies, en aquesta jornada van ser els nois del Círcol Cotonifici que debutaven a la nova temporada 18-19 amb la Copa Badalona.

Divendres, als quarts de final, el renovat conjunt de Juli Jiménez, Òscar Gallifa, David Molina i Manel Guajardo derrotava clarament al ABB de Tercera Catalana, després que la resistència dels de Bufalà caigués al segon quart.

Copa quarts

Victòria del Círcol Cotonifici davant l’ABB a la Copa Badalona

L’endemà, La Plana s’omplia per gaudir d’un gran duel de Copa Catalunya a les semis de la Copa Badalona. Círcol i Maristes buscaven un lloc a la final de diumenge i van ser els vermells qui van donar el primer cop de puny a la taula. Mala sortida del Círcol que arrossega fins ben bé a meitats del segon període quan iguala el duel. Després del descans, l’Ademar torna a agafar un coixí ja definitiu de 13 punts màxim. Malgrat la reacció del Círcol i que mai perd la cara al matx, no aconsegueix acostar-se el suficient per inquietar el triomf de Maristes. El Círcol, doncs es queda un any més a les portes de la final de la Copa Badalona.

Derrota del Círcol davant Maristes, el campió del Torneig

L’endemà, diumenge, doncs, tota l’atenció es va centrar al camp del CiC al districte de Sarrià – Sant Gervasi on el Sènior A femení obria el foc a la Lliga de Segona Catalana de la Federació Catalana de Bàsquet amb derrota ajustada en un bon partit però que deixa sensacions positives malgrat el resultat.

I entre Copa i Lliga, la resta de conjunts del Círcol segueixen la preparació de cara a la temporada que arrencarà a tota màquina a finals de setembre, amb amistosos varis

Els de “El Final de la Jornada” també escalfem motors i tornarem la setmana que ve per repassar la Minicopa, el debut a casa del Sènior A femení i dels equips Júnior masculins.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles