Des del 2 de juny passat fins aquest dissabte 22 de setembre han passat 112 dies. Gairebé 4 mesos sense un partit d’un equip del Círcol com a local. Aquest dissabte amb l’arrencada de la Lliga Interterritorial Júnior masculina, el Círcol tornava a casa, a La Plana per estrenar la temporada. Va ser en el marc d’una jornada amb 2 partits oficials més, la Minicopa Badalona a Casagemes, amistosos de pretemporada i un stage al Vallès Oriental.

Ho repassem tot plegat, pas previ a fer un cop d’ull als resultats de la jornada

La Minicopa amb la participació dels Minis A de la casa obria foc, dissabte a Casagemes, amb la competició femenina i un excel·lent paper del Mini d’Artur Grau i Francesc Sabater. Després de superar al Sant Josep (aixecant un 2-17 advers al segon període) i al Cultural (on trenquen el partit després de la sorprenent sortida rival) a la fase de grups, a la gran final es va plantar davant del tot poderós Joventut, conjunt de la categoria A, la màxima divisió del Campionat català de Lliga. El fet de jugar amb pista llarga va incrementar aquesta diferència d’ambdós conjunts. Enhorabona al campió Joventut i moltes felicitats també al Círcol d’Artur Grau i Francesc Sabater que van fer un gran Torneig amb molt bona imatge

Foto de família dels protagonistes daquesta gran final de la Minicopa Femenina

I parlant de Lligues, el Júnior A de David Aldabert i Ramon Domeng obria la temporada oficial dels Campionats de la regularitat, a La Plana, dissabte a la tarda, rebent al Diagonal Front Marítim del districte de Sant Martí de Barcelona i caient de 7 punts.

Això al grup 4. Al grup 2 d’aquest mateix Campionat Interterritorial, el Júnior B de Lluís Alarcón encetava el primer Superdiumenge de competició Círcol a La Plana, rebent al Maristes Montserrat de Lleida. I ho va fer amb un triomf solvent forjat sobretot a la segona part on va trencar tota resistència dels de la Terra Ferma.

A continuació, el Sènior A femení debutava a casa, enfrontant-se al Vedruna de Gràcia de Barcelona. I ho feia amb grans noticies. Primer triomf de les de Xavi Expósito que es refà d’una millor sortida visitant. A partir del segon període, el matx s’iguala i l’emoció impera fins al triomf final

Primera gran victòria del Sènior A femení davant el Vedruna de Gràcia

I mentrestant a Casagemes, la Minicopa disputava la seva versió masculina amb el Círcol jugant contra el Joventut, Dosa i Llefià. Bona imatge d’un equip de Josep Boter que va anar de menys a més i que té encara marge de millora. Ànims

I entre Minicopa i la Lliga el Preinfantil de Ricard Fusté va gaudir d’un stage a Sant Celoni. Al Vallès Oriental, al cor del Montseny, els entrenaments i els jocs i dinàmiques de coneixença i acoblament com a grup van ser la tònica d’un cap de setmana especial que acabà amb un amistós a la pista del Granollers.

 

 

 

 

 

 

Així tanquem la darrera setmana de pretemporada. La setmana que ve tots els equips del Círcol es posen oficialment en marxa i arrencarem al 100% la temporada.

I els de “El Final de la Jornada” hi serem per explicar-vos-ho.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles