El cap de setmana del 26 al 28 d’octubre arriba l’Aplec 2018, en la seva 4arta edició.

El Círcol a través de la secció de Soca-Rel organitza un any més aquesta Trobada Mundial del plegat de paper amb una sèrie de xerrades, conferències i activitats a l’Escola Jungfrau de Badalona. Aquest any més que mai destinarem aquest Aplec als professors per tal que aprenguin com difondre l’art del plegat

Consulteu el programa

Si voleu apuntar-vos a l’Aplec 2018 ho podeu fer clicant el següent enllaç

INSCRIPCIONS APLEC 2018 

El plegat no és només una activitat de lleure infantil o un art reservat als que tenen aquesta habilitat, sinó sobretot un mitjà de desenvolupament educatiu per a totes les persones. La transmissió d’aquesta activitat durant segles ha estat possible perquè tant la seva tècnica com la seva didàctica han estat dos elements inseparables.

Des del 2015 cada any es realitzen a Badalona les Jornades APLEC de Didàctica del Plegat per a Educadors, concebudes bàsicament per aprendre a ensenyar a plegar. Així doncs, aquesta activitat va destinada a educadors actius, professors d’escoles d’educadors en el lleure, estudiants de ciències de l’educació, monitors o persones majors d’edat (independentment dels seus coneixements sobre el plegat ),que tinguin un interès sobre l’aplicació pedagògica del plegat.

Aquesta activitat està reconeguda dins el Pla de Formació del professorat de Badalona i pretén introduir, enriquir i promoure la didàctica del plegat també a l’ensenyament, a través de la transmissió i intercanvi d’experiències, de manera que cada educador descobreixi les seves pròpies solucions, trucs, mètodes, idees i projectes segons cada situació educativa i les seves possibilitats.

Trobareu la informació detallada del 4t APLEC de didàctica del plegat a la web:

http://foldingdidactics.com/aplec-badalona-2018/

Del 26 al 28 d’octubre, els amants del plegat de paper teniu una cita amb l’Aplec 2018 i el Círcol

Us esperem