Reus, la capital del Baix Camp va ser l’escenari del plat fort de l’inici total de la temporada al bàsquet del Círcol. Aquest darrer cap de setmana del mes de setembre totes les lligues de la Federació Catalana de Bàsquet s’han posat en joc. Entre elles la Copa Catalunya. Un any més, el Círcol Cotonifici és protagonista de la Divisió d’honor del bàsquet a casa nostra. Amb un equip molt renovat i amb el Juli Jiménez de nou a la banqueta, el Círcol es va estrenar al Joan Sirolla, la pista del Plomsalle Reus. En un partit molt igualat i disputat, l’encert en els triples dels locals va decantar el duel. Domini inicial visitant sempre amb avantatges curts. A la sortida de vestidors els llançaments de 3 dels del Baix Camp van anar desmuntant un gran Círcol que va tornar a demostrar que amb la defensa, segell d’identitat de l’equip, serà de nou animador del Campionat i un conjunt molt atractiu i incòmode pels rivals. Seguim treballant. La setmana que ve la Copa 18-19 arriba a La Plana.

Reus - Sènior A

Gran partit del Círcol Cotonifici a Reus, malgrat la derrota en l’estrena a Copa (FOTOS Pere Lluís Muntané. Gràcies!)

Aquesta Copa Catalunya que obre la portada d’aquest ‘El Final de la Jornada‘ és un dels plats del menú del cap de setmana que ens deixa els següents resultats.

El Preinfantil de Ricard Fusté i Òscar Armario encetava el dissabte a La Plana davant d’un molt superior UB MiR en físic i joc. Tot i això actitud i molta voluntat dels badalonins.

Jornada per arrencar curs, com sempre amb molts derbis.

Dos amb el Badalonès a Sant Josep. El Premini masculí de Ramon Domeng, Ramon Gotzens i Roger Rubio va fer un partit rodó en actitud, concentració i treball. El Mini B masculí per la seva banda no va tenir la mateixa sort i els nervis van els van condicionar massa.

Si hi ha un derbi que no oblidaran mai les Premini femeníde Marta Molina i Núria Arimont va ser el de debut de molts d’elles en un partit oficial. Contra els Salesians els nervis inicials (que van marcar el matx) es van transformar poc a poc amb bon joc amb el pas dels minuts.

A Sant Adrià, el Mini B femení de Roger Marcos i Jan Rubio va anar de menys a més en el duel davant d’un dels referents del bàsquet femení a Catalunya.

A Pineda de Mar gran partit del Mini A femení d’Artur Grau i Francesc Sabater que es va mostrar molt sòlid. En canvi el Mini A masculí de Josep Boter es va veure superat a pista del Laietà de Barcelona

I a Mollerussa, un altre gran partit del Júnior B que ha arrencat amb força el curs. La feina i l’actitud mostrada no es tradueix en triomf perquè en el cara i creu final la moneda cau del cantó dels de la Noguera

A La Plana, marxàvem a dinar amb la derrota del Cadet femení d’Aritz Tomàs i Marta Torrents davant d’un superior fisicament Calella  d’un any més que un Círcol sempre generós en treball només va poder aguantar mitja part.

Copa a banda, la tarda de dissabte ens deixa el debut del Cadet A masculí de Pep Solà i Marc Nadal a Països Catalans davant el Montseny del districte de Sant Martí de Barcelona. Debut desafortunat ja que en tot moment els visitants es van mostrar més ficats a pista. Molts ànims i a seguir treballant.

Foto d’equip Preinfantil masculí

L’endemà, diumenge, un derbi estrenava la categoria Júnior per les noies de David Palomares i Nerea Castro. El Círcol es va imposar al Joventut en un matx molt seriós en actitud i intensitat on va anar de menys a més. Enhorabona.

També hem de felicitar al Cadet B de Jaume Lleal. A Premià, prestacions boníssimes de l’equip en treball i actitud, enfront un molt bon conjunt maresmenc.

I aquesta matinal de diumenge tant positiva pel Círcol la completava el Sots21 B de Josep Lluís Carretero vencent clarament a la pista del Qbasket gràcies a una magnífica tasca defensiva.

Finalment, la tarda de diumenge ens porta en el darrer tram de la jornada a Barcelona i a La Garriga.

A la capital catalana, el Sots21 A de Ferran Martin es refà d’una fluixa sortida a la Nau del Clot, empata el matx al descans i millora a la segona meitat (sobretot en defensa) per obtenir la victòria.

Finalment a La Garriga, el Sènior B masculí s’estrenava per primer cop a la història a la Segona Catalana. L’històric debut a la categoria acaba amb un clar triomf en un molt bon partit dels de Pere Lluís Corominas que es van mostrar molt sòlids en defensa i a la contra. Van demostrar a les primeres de canvi que venen a Segona a competir i a posar moltes dificultats als rivals. Prometen grans vespres de diumenge a La Plana. Felicitats.

I així tanquem setembre i la primera jornada amb totes les competicions en joc.

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana per seguir repassant l’estrena del Círcol Cotonifici a casa i la resta de la jornada esportiva.

Fins aleshores, que tingueu bona setmana

Salut i cistelles