Amb el record present de Josep Lluís Cortès, l’històric jugador, tècnic i directiu que va començar la seva carrera al Círcol i que ens va deixar dijous passat, el cap de setmana esportiu ens deixa una dada. 18 partits a Badalona dels 20 programats, 16 com a local i 6 derbis. Un espectacular cap de setmana que repassem tot seguit

Josep Lluís Cortès en la seva etapa com a jugador Sènior del Círcol. És el primer dret

Abans repassem els resultats de la jornada.

De nord a sud i d’est a oest. Badalona ha respirat bàsquet i Círcol pels 4 costats i a cada partit com a local es va guardar un minut de silenci en memòria de Josep Lluís, un senyor del bàsquet que va fer gran la ciutat a través del bàsquet i que va començar a jugar al Círcol.


A Països Catalans, primer dels dos triplets de la matinal de dissabte.

El Mini A masculí va anar de menys a més en el seu compromís davant el Lluïsos de Gràcia de Barcelona. Magnífics 6è i 7è període.

A continuació, el Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus no va poder fer molta cosa en un duel clarament dominat pel Gramenet.

Tanquem jornada al municipal al costat de la Plaça Pep Ventura amb el gran triomf del Premini masculí davant el Masnou.

Canviem d’escenari costa badalonina nord amunt amb la matinal femenina.

El Premini femení queia clarament amb el Joventut, mentrestant el Mini A femení vencia rotundament al Lliçà.

Salt inicial del derbi Círcol – Joventut de Premini Femení

Matinal que tancàvem amb les grans sensacions que ens deixava el Mini B femení que amb un gran bàsquet i una gran actitud va dominar el derbi amb el Sant Josep.

I de Casagemes, a Pomar. De costa a muntanya. I de derbi a derbi. El Cadet femení visitava un Minguella que va anar minvant el físic del Círcol per imposar-se.

Matí intens i tarda apassionant de derbis.

A les pistes laterals del Palau Olímpic enorme partit del Preinfantil masculí que domina al Joventut sobretot als 5 primers períodes amb un gran joc intensitat i actitud.

Malauradament, la cosa no va anar bé a Llefià on el Júnior A queia davant el Sant Jordi de Rubí en una nova jornada a la Interterritorial.

Un dels dos desplaçaments fora de Badalona de la jornada, ens porta al districte de Sant Martí de Barcelona. A pista del Diagonal Mar, el Cadet A es refà d’una fluixa sortida on cau de 18 punts a la mitja part, per almenys tornar a casa amb bon regust de boca.

Al vespre, dos fronts Círcol a Badalona per tancar el dissabte. Derbi a Casagemes on un Sots 21 B batallador i amb gran actitud es desfà del Badalonès gràcies a una primera meitat on fa tota la feina.

I a La Plana, un debut molt especial. El del Sènior Veterans, un equip format per jugadors d’èpoques passades recents del Círcol que sota la batuta d’Adrià Puente i Marc Fernàndez es reuneixen junts a la Territorial. Contra el Martorelles, un pavelló entregat a les excel·lències de l’equip va gaudir d’un triomf solvent i amb un gran espectacle com a segell d’identitat. Es va gaudir molt.

L’endemà diumenge, completàvem aquesta jornada tant casolana amb entre altres ítems el primer Superdiumenge a La Plana de la temporada. De les 9 del matí fins passades les 21 hores gairebé 11 hores de bàsquet i Círcol sense parar amb 6 partits.

El Júnior B queia davant el Sant Pere de Terrassa al seu grup de la Interterritorial.

A continuació, debut del Sènior B femení a Tercera Catalana davant el Tiana en un matx que va decidir de sortida amb el coixí definitiu de 12 punts. A posteriori l’equip badaloní va anar fent la goma i regulant esforços i gestionant el marcador.

Matí de Superdiumenge a La Plana que tanquem amb la derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila davant l’IPSI a la Segona Catalana femenina. Després d’un primer quart de certa igualtat, les barcelonines donen el cop de puny definitiu a la taula.

Derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila davant l’IPSI

Mentrestant el Cadet B debutava a casa, al Poliesportiu Joaquim Blume, a Sant Crist, amb derrota davant el potent Canet que no va donar opció a un excel·lent Círcol en actitud.

I al camp del Boet Mataró, el segon i últim desplaçament del Círcol aquesta setmana, el del Júnior femení acaba amb derrota fruit de la defensa tancada maresmenca i dels errors propis que van eixamplar marges.

Havent dinat, La Plana reobria portes pels duels del Sots 21 A i dels Sèniors masculins restants

El Sots21 A veia com l’Horta era superior en tots els aspectes del joc.

A continuació, el plat fort de la tarda. L’espectacular Círcol Cotonifici – Castellar de Copa Catalunya. Espectacular pel joc vist per ambdós conjunts que va fer aixecar de la cadira al públic. Partit marcat els primers moments pels triples. Els triples que al primer quart van donar la primera avantatge als vallesans i que després va servir al Círcol per retallar marges. A la represa el la igualtat va imperar fins al final. Intercanvi de cistelles final, un bàsquet fruit de recuperació i la loteria dels tirs lliures va decantar el matx a favor del Círcol. Un espectacular triple des de 10 metres va rubricar el primer triomf del Círcol a Copa Catalunya.

Primera victòria a Copa Catalunya del Círcol Cotonifici a casa davant el Castellar

La jornada es tancava amb derbi a la Segona Catalana masculina. El Sènior B derrotava al Badalonès amb molta claredat sobretot després de trencar la igualtat a partir del segon quart. Una altra gran victòria del Círcol en un matx molt complert en atac, defensa i intensitat.

Gran victòria del Sènior B davant el Badalonès

La setmana que ve els equips de Promoció descansen per la Festivitat del 12 d’octubre i només tindrem jornada a partir de les categories Júnior i superior. I com sempre els de “El Final de la Jornada” us ho explicarem tot.

Que tingueu una bona setmana

Fins aleshores

Salut i cistelles