Cap de setmana de tres dies per la Festivitat del 12 d’octubre. Festiu pels equips de Promoció però no pels equips grans de la casa que van tenir activitats divendres, dissabte i diumenge. Repassem-ho.

Una activitat que ens deixa els següents guarismes

Divendres obria foc, el partit del Sènior B femení a Mollet, corresponent a la primera jornada de Lliga a Tercera Catalana Femenina, ajornat al seu dia amb una derrota ajustada en un molt bon matx que sempre domina però que s’escola al final.

L’endemà, ja en jornada regular, l’equip aconsegueix el premi a la bona feina i derrota a domicili al Valldemia de Mataró, un dels teòrics aspirants a pujar de categoria.

I seguim al Maresme on el Sènior B masculí derrotava a l’Arenys al Fons de les Creus. Els badalonins segueixen invictes a la Segona Catalana masculina. En un partit on si bé no va estar bé en atac, la defensa en instants claus va resultar determinant en el triomf del Círcol.

Tancàvem dissabte amb un derbi a Llefià on el Júnior A visitava el conjunt taronja i queia clarament en un matx de clar color local que al final el Círcol va poder maquillar el resultat.

Derrota a Llefià del Júnior A

I el diumenge es completaven aquests tres dies de bàsquet amb els equips grans com a protagonista en una intensa jornada

A L’Hospitalet, clara derrota del Sots21 B en un matx on va anar de remolc dels riberencs a partir del segon període. Els triples locals van anar fent forat a l’electrònic.

A Esparreguera, en un gran, competit i vistós partit de bàsquet, el Júnior B venç als esparreguerins gràcies en un darrer quart molt complert.

A Vilanova del Vallès, una fluixa primera part dels Sènior Veterans és corregida notablement des de la defensa a la segona meitat per obtenir la victòria.

Ajustada victòria a Arenys del Sènior B masculí

Tres quarts del mateix a La Plana en el segon triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila a la Segona Catalana femenina contra el Bàsquet Teresianes de Tarragona. Mala primera part corregida a la segona des del darrere.

Tornem al Vallès Oriental on el Sots21 A va derrotar al Sant Celoni. Nou pas en la millora de l’equip de Ferran Martin. L’encert en el llançament a la segona meitat arranja una fluixa sèrie a la primera meitat. La millora en defensa és un altre punt clau en el triomf.

A Tortosa trobem el desplaçament més llarg de la jornada. A la Copa Catalunya el Círcol Cotonifici cau a la pista d’un històric de la categoria: el Cantaires. Malgrat l’excel·lent arrencada del primer quart i un bon segon període, els badalonins es veuen clarament superats després del descans. Ànims.

La jornada es tancava a Països Catalans on el Júnior femení Círcol Gràfiques Venus va caure davant d’un Joventut Les Corts millor i més ficat en el matx.

La setmana que ve torna la competició al complert i us l’explicarem com sempre els de “El Final de la Jornada”

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles