Nou cap de setmana farcit de partits a Badalona, amb el retorn total de la competició, l’últim debut de la temporada i un aperitiu en forma de matx avançat. Aquest ha estat el cap de setmana al bàsquet del Círcol. Entrem-hi!

Previ pas veient els seus números

L’aperitiu el posava l’excel·lent partit en imatge, actitud i ganes del Mini B Círcol Gràfiques Venus al derbi a casa del Sant Andreu de Natzaret en matx avançat de la jornada del cap de setmana jugat dijous. Felicitats

El darrer debut de la temporada es produïa en la jornada de dissabte a Casagemes. Debut notable de l’Infantil femení de Xavi Expósito i Laura Casanova davant el Bàsquet Ateneu Montserrat del districte de Sants – Montjuïc d’un any més que unes badalonines que amb 3 jugadores que disputaven el seu primer partit de bàsquet cauen ajustadament. Moltes felicitats.

Ho feien en el marc d’una jornada matinal que ens deixa el fluix partit del Mini B femení que cau clarament davant d’un Sant Joan de Mata del districte de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona molt superior en físic i joc. El Mini A femení feia el triplet a Casagemes amb una clara victòria davant el Vilanova del Vallès en un matx que va servir per fer proves i donar minuts

Infantil fem - BAM

Gran debut de l’Infantil femení a casa davant el BAM

A La Plana, ajustat triomf del Preinfantil masculí davant el Premià de Dalt. aixecant 12 punts en contra a la mitja part. Gran actitud en un matx irregular en bàsquet del Círcol

I al camp de l’UB MiR, el Premini masculí assoleix un triomf solvent amb un joc amb molts alts i baixos.

Intensa tarda de dissabte de derbis. A Països Catalans, derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila a la seva visita al camp del Sant Andreu de Natzaret a la Segona Catalana Femenina. Partit molt seriós, molt intens i amb bon treball defensiu de les visitants que dominen fins al tram final quan les locals forcen la pròrroga i la dominen a bastament.

A La Plana, triomf amb intermitències de joc del Sènior Veterans davant el Cultural. En el moment que el joc col·lectiu llueix i la bola va ràpida el Círcol marxa de l’electrònic.

Natzaret - Sènior A fem

Derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila al derbi de Segona Catalana Femenina davant el Natzaret

Tot això en dissabte. El diumenge va ser una altra marató Círcol a La Plana amb 6 partits des de les 9 del matí fins a les 21 h. del vespre.

Primer torn. Triomf del Sènior B Femení davant el Vilassar de Mar a la Tercera Catalana. L’equip continua al pom de dalt de la classificació

Segon torn. Gran partit del Júnior B que aguanten l’envit de l’intractable líder de la Lliga, el Força Lleida fins a la mitja part. Es competeix en tot moment i sempre es planta cara als de la Terra Ferma. Felicitats.

Tercer torn. La derrota del Júnior A clara davant el Claret de l’Eixample de Barcelona.

Júnior B - Força Lleida

Gran imatge del Júnior B contra l’intractable líder de la Lliga, el Força Lleida

Fora de La Plana, a Arenys de Mar, clara derrota del Cadet femení que veu com la diferència d’edat marca un partit que s’arriba a posar a només 5 punts a favor de les locals però que per errors propis del Círcol fa que al final el marcador s’engreixi.

A Mollet, bon partit en línies generals del Cadet B que torna a fer un pas endavant en l’evolució i assoliment d’objectius. Ànims i endavant.

I a Barcelona el Joventut Les Corts va passar per sobre del Cadet A i victòria ajustada del Júnior Femení Círcol Gràfiques Venus al camp del Lima Horta

A la tarda de diumenge doncs només quedaven tres partits a La Plana per completar la jornada. El Sots21 A Preferent va aconseguir un triomf de mèrit d’uns badalonins condicionats per les baixes i que cada jornada milloren més en defensa, ja que han tornat a baixar l’anotació rival final.

Tot seguit segon triomf de la temporada, segon a casa del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya. Els badalonins trenquen la igualtat davant el Bàsquet Pia de Sabadell a partir del segon quart gràcies a una de les dades que ens deixa el matx matx: els 13 triples anotats. Excel·lent partit al davant i al darrere davant d’un experimentat equip.

Sènior A - Bàsquet Pia

Nova victòria a casa del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya

Tanquem jornada amb la Primera derrota del Sènior B masculí a Segona Catalana en el duel de líders invictes contra la Cultural. Massa errors acumulats de joc i cap defineixen un fluix partit

I així tanquem una nova jornada molt especial per l’Infantil femení que per fi està en marxa.

Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve per repassar de nou què han fet els nostres equips de bàsquet el cap de setmana.

Fins aleshores, que tingueu bona setmana

Salut i cistelles