En un cap de setmana, de nou, marcat per la pluja, que ha fet suspendre els partits a pistes exteriors, el canvi d’hora i el Dia del Soci Círcol, amb l’Assemblea General de Socis i Sòcies de l’entitat, l’actualitat esportiva a la secció s’ha fet un lloc.

Repassem-ho tot plegat, previ pas a fer un cop d’ull al món dels resultats.

La pluja va fer suspendre els partits del Premini femení i el debut de l’Escola de Bàsquet al camp dels Maristes, el partit del Mini B femení i del Mini A a Barcelona.

Del que si es va jugar, de nou, jornada completíssima de partits a Badalona com a local. Comencem a La Plana, en un dissabte plujós, el Preinfantil encetava la jornada amb derrota davant el Montgat. Després dels 6 primers períodes d’igualtat, al final, els maresmencs es fan amb el duel a bastament. Ànims.

Abans de dinar, el Cadet femení queia davant el Draft Gramenet. Dos triples consecutius de les colomenques acaben amb la resistència de les badalonines que se’ls hi acaba fent massa llarg el final del matx.

A Països Catalans, duel de líders. El Premini masculí cau clarament davant d’un molt millor ABB, que arrabassa al Círcol, el liderat de la la classificació de la Lliga.

I una gran alegria en el mateix pavelló, abans de dinar: l’excel·lent partit de l‘Infantil femení davant del Badalonès que les fa aconseguir el primer triomf de la temporada. La intensitat i l’actitud claus en el triomf d’un equip que segueix millorant dia a dia. Felicitats.

I a Casagemes, el Mini B Círcol Gràfiques Venus suma una gran victòria en un altre derbi, aquest cas contra el Cultural. Anant de menys a més, el Círcol fa uns grans 3er, 4rt, 5è i 6è període per assolir un gran marge que ja no s’escaparia malgrat el bon final del conjunt visitant.

Mini B masc - Cultural

Victòria del Mini B Círcol Gràfiques Venus al derbi amb el Cultural

Tarda de dissabte amb tres fronts.

El Cadet A va caure clarament a Països Catalans davant el La Salle Horta de Barcelona. Els badalonins es van anar fonent amb el pas dels minuts. Ànims.

A Casagemes, acabàvem jornada amb la derrota del Sots21 B Preferent contra el Sant Nicolau de Sabadell.

I en el desplaçament més llarg de la jornada, el Júnior B va derrotar al Sedis a domicili. Gran partit dels badalonins al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell en un matx molt seriós i dominat de principi a fi. Felicitats a tots els jugadors

Cadet A - La Salle Horta

Derrota del CAdet A davant el La Salle Horta

L’endemà, jornada especial al Círcol amb l’Assemblea General de Socis i Sòcies on la secció de bàsquet vam fer balanç de la temporada passada i vam presentar la nova Junta presidida pel Josep Santiuste.

Un diumenge especial havia de tenir una jornada especial amb els partits dels Sèniors A tant masculins com femenins coincidint al mateix dia a La Plana en un Superdiumenge de gairebé 10 hores i 5 partits.

Obria foc la derrota ajustada del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus davant el Parets. Bona primera part badalonina que no té continuïtat en la segona, on les vallesanes ho aprofiten per capgirar el marcador. Malgrat tot bona actitud

El segon plat del menú a La Plana va ser la victòria del Sènior B masculí a Segona Catalana davant el Granollers. Partit molt complert tant en atac com en defensa dels badalonins davant d’un molt bon equip. Un triomf que els fa assolir el liderat de la Lliga. Felicitats.

I de Segona a Segona. Marxàvem a dinar amb el triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila a Segona Catalana Femenina davant el La Salle Tarragona. Bon partit en global de les badalonines on van pecar d’ambició per fer el marcador més gran. L’equip, però segueix demostrant millora jornada rere jornada

Sènior A fem - La Salle

Triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila davant el La Salle de Tarragona

El Cadet B va caure amb el Badalonès a Sant Crist, Després d’uns molt bons 30 primers minuts els locals es dilueixen i reben un contundent parcial final. Ànims i a seguir treballant.

Mentrestant a L’Hospitalet de Llobregat el Júnior A venç a pista de l’AESE. Bona actitud, bon bàsquet, bona feina de tots i a tot arreu per aconseguir un premi merescut: la primera victòria del Círcol, en el millor partit de la temporada. Moltes felicitats i endavant!

I a Santa Coloma, victòria del Mini A Femení a pista del Gramenet. Partit fluix en global de les noies visitants que aixequen un desavantatge de 13 punts.

A la tarda, el Sots21 A Preferent queia davant el CB Sant Antoni Poble Sec, el CBSAPS de Barcelona, en un matx marcat per l’inici fluix dels locals que arrossega fins al final, malgrat aconseguir fins i tot empatar en algun compàs del joc.

Tot seguit el Círcol Cotonifici seguia amb la seva imbatibilitat a La Plana. 3 partits a casa, 3 victòries. Aquest cop la víctima va ser el Molins. Un conjunt baixllobregatí que va oposar molta resistència fins a la mitja part. Després de la sortida de vestidors, un parcial de 19-8 va trencar el matx a favor del Círcol. El darrer quart, malgrat cert patiment, els badalonins van mantenir l’avantatge obtingut. Felicitats

Al mateix temps, a Països Catalans, tancàvem jornada amb la victòria del Sènior Veterans davant el Sinera, el conjunt de Territorial del Canet que juga els seus partits a Arenys de Mar. Els maresmencs es mostren molt superiors en joc i físic a un conjunt badaloní que no s’ha trobat còmode i erràtic en el tir.

Veterans - Sinera

Derrota dels #VeteransCircol davant el potent Sinera de Canet

Una mala notícia per tancar aquest cap de setmana passat per aigua, d’Assemblea de Socis i Sòcies del Círcol i de canvi d’hora també a la secció més esportiva de la casa

La setmana que ve els equips de Promoció tornen a descansar pel Pont de Tots Sants. Així doncs de nou, els grans ocuparan tota la nostra atenció en la propera edició de “El Final de la Jornada”.

Fins aleshores, que tingueu bona setmana, feliç Diada de Tots Sants.

Salut i cistelles.