El Pont de Tots Sants va fer que de nou els equips de Promoció tinguessin jornada de descans centrant tota la nostra atenció als partits que van jugar els equips grans del Círcol. La majoria a fora. Entre panellets i castanyes, si també vam tenir temps de jugar a bàsquet a casa nostra.

Castanyes, panellets i els següents resultats

El Premini femení va fer de taloner al cap de setmana recuperant el dimarts passat, un matx ajornat per la pluja al seu dia a la pista de Maristes. Els vermells es van mostrar més sòlids i regulars que un voluntariós Círcol.

I ara si. Entrant pròpiament en el cap de setmana esportiu de Tots Sants. El Júnior femení Círcol Gràfiques Venus queia clarament a pista del AE Les Corts de Barcelona en un molt fluix partit. Va ser l’únic partit de la matinal de dissabte.

Les Corts - Júnior Fem

Clara derrota del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus a les Corts de Barcelona

Obríem la tarda amb la derrota del Sots21 Preferent A al camp del carrer Ricart de Sant Adrià. Partidàs d’un Círcol amb moltes baixes a camp de l’UBSA, el líder invicte. Competeix en tot moment i es posa per davant al 3r Quart. Al final, el físic diu prou i els adrianencs s’imposen.

A Premià de Mar, a la Tercera Catalana femenina derrota a la pròrroga del Sènior B femení a pista de l’AB Premià, després d’una excel·lent primera part, malgrat els errors en el tir. A la represa, les locals imposen la llei fins que les visitants paren el cop i forcen pròrroga on perdonen massa tirs.

L’últim ítem de la tarda de dissabte ens duu el triomf del Sènior B masculí al derbi a pista del Sant Andreu de Natzaret. Partit amb molts matisos i fases a argumentar. Primer quart fantàstic amb un parcial de 9-26. Tot seguit el matx es capgira com un mitjó i els locals empaten a l’arribada del descans. A la represa, el Círcol va sap jugar millor i en moments claus marca el matx, per, amb 8 jugadors obtenir la victòria.

SAN - Sènior B

Patit triomf final del Sènior B masculí al derbi a pista del Natzaret

L’endemà, els primers compassos del diumenge ens duien en els dos únics partits a casa, a La Plana: els dels Júniors masculins a les lligues Interterritorials.

El Júnior B vencia en un emocionant final al Martinenc, del districte d’Horta – Guinardó de Barcelona. Triomf badaloní al darrer segon en un matx on els barcelonins han exigit molt. El bon treball col·lectiu va fer que el Círcol trobés un merescut premi. Felicitats!

I també felicitats al Júnior A que encadena la seva segona victòria consecutiva de la temporada. En aquesta ocasió es va desfer de l’IPSI de l’Eixample de Barcelona amb molta claredat

Júnior A - IPSI

Gran victòria del Júnior A davant l’IPSI de Barcelona

De la jornada exterior destaca la derrota del Sots21 Preferent B a pista del Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat. Un molt fluix inici condiciona la resta del matx, malgrat que a la segona part es va poder entrar de nou en el partit. Al final, derrota clara.

Bona feina i actitud del Círcol Centre Mèdic La Vila a Segona Catalana en un matx molt complert a camp d’un dels equips de la part alta de la classificació: el Grup Barna del districte de Sant Martí de Barcelona.

Grup Barna - Sènior A Fem

Nova gran victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila a pista del Grup Barna de Barcelona

A banda d’aquest partit del Sènior A femení la tarda de diumenge es completava amb dos partits més, al Vallès Oriental per tancar la jornada. Amb la clara victòria del Sènior Veterans a Montornès i la clara derrota del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya a pista de l’intractable líder del grup 2, el Ripollet.

Així doncs, al Vallès tanquem aquesta jornada curta de partits que vam començar amb un partit ajornat dimarts passat. El proper cap de setmana torna la competició en el format habitual i amb tots els equips jugant de nou. I com sempre us ho explicarem, la setmana que ve.

Fins aleshores, que vagi molt bé.

Salut i cistelles