La passada setmana vam celebrar l’Assemblea ordinària de l’entitat. Aquesta trobada va servir per aprovar els comptes anuals i conèixer les activitats i la salut de les diferents seccions. La jornada va acabar amb un recital de poesia i un endinsament en la figura del poeta Pere Quart i l’entrega de guardons als socis i sòcies amb 50 o 75 anys de “carnet”;).

Anem a pams.

Assemblea 2018

A l’Assemblea es va aprovar el tancament econòmic de la temporada passada i es  van presentar els pressupostos per la campanya vinent. La potent inversió necessària en la reparació del sostre de la platea del teatre, tindrà un impacte important en els comptes del Círcol tot i que aquests es mantenen sanejats i amb una liquiditat fixa a compte.

A nivell de seccions, vam conèixer el nou espai de swing de l’entitat que no para de créixer, des del bàsquet ens van fer notar el fort repunt que ha tingut l’escola de bàsquet i per tant l’aposta per la formació mentre el Xirusplai va presentar un espai de treball molt interessant com és l’esplai en família. El teatre té el gran objectiu dels Pastorets a tocar i la Coral va presumir de bona salut en el seu segon any de vida. Per cert, que entre aquestes dues seccions se’n prepara una de grossa! I la gent de SocaRel que estava ben ocupada amb la trobada de Plegat a l’Escola Jungfrau.

A l’Assemblea també es va poder debatre sobre unes modificacions dels estatuts que ben aviat tindreu a l’abast a les oficines de l’entitat. Aquestes modificacions aconsegueixen donar resposta a algunes reclamacions arribades de diferents sectors de la gent que conforma l’entitat. Una d’elles, la modificació de la relació dels menors de 18 anys respecte l’òrgan decisiu de l’entitat com és l’Assemblea.

L’Assemblea va acabar amb un vermut de germanor.

A la tarda, torn per la poesia de la mà d’en Jaume Forés i la Laura Riera. Tots dos ens van portar la vida i obra del poeta Pere Quart al teatre de la Badalonense.

Encara PEre Quart

Una lliçó al voltant de la poesia d’aquest referent de les lletres catalanes. Un recital excel·lent, ple de força i amb espais de descoberta al voltant de la poesia d’aquest home bataller, incòmode i punyent de les lletres catalanes.

Al finalitzar l’acte, temps per homenatjar tres persones sòcies que amb la seva fidelitat arribaven als 75 o als 50 anys amb el carnet d’associat a la mà.

En aquest espai del dia, és quan percebs la força que té l’entitat i com és a través de la gent que el Círcol és el que és. Un orgull poder comptar amb la Montserrat Castellà, primera dona que arriba als 50 anys de sòcia. Una de les primeres dones, doncs, a tenir el carnet de soci de l’entitat!

En Jordi Vila va celebrar també els 50 anys amb carnet. En Jordi va formar part de l’època màgica del bàsquet del Círcol. Va ser jugador i entrenador al costat de figures com l’Aíto Garcia Reneses o en Manel Comas. Tot i   haver viscut 20 anys fora deBadalona no ha estat mai deslligat del Círcol.

L’Albert Bas Pedragosa era el més antic de tots tres. El seu carnet té 75 anys d’història a l’entitat. Va ser (i és) un home d’entitat formant part tant del bàsquet com del teatre de l’entitat. I tot i viure a Andorra, sempre present a les Assemblees de l’entitat, per conèixer de primera mà com creix i evoluciona l’entitat.

A tots tres gràcies per fer del Círcol un motiu d’orgull per tothom.

[envira-gallery id=”8850″]