Aquesta setmana per veure i gaudir del bàsquet del Círcol no hem hagut d’anar gaire lluny i tampoc els nostres adversaris han hagut de viatjar molt. Derbis a banda, la jornada esportiva al Círcol no s’ha mogut de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Desgranem la jornada, novament al complert després del Pont de Tots Sants. Abans, com sempre, mirem els números i resultats que ens ha deixat.

Iniciàvem el recorregut esportiu del cap de setmana a Premià de Mar, on dissabte al matí, el Preinfantil va caure clarament. Després d”una molt bona primera part on s’arriba amb empat, els maresmencs posen la directa aprofitant les errades defensives badalonines.

No deixem el Maresme per explicar-vos la derrota a la pròrroga del Premini masculí a pista del Valldemia de Mataró on malgrat tot haver bon joc i molt bona actitud. Un matx amb alternances al marcador acaba amb triomf local al temps extra. A seguir treballant.

A Barcelona derrota ajustada del Cadet A a la pista de l’històric Laietà del districte de Les Corts de Barcelona. Desfeta després de dominar molts minuts el joc però rebre un dur parcial de 20-5 al tercer quart decisiu en el marcador final. Ànims

Jornada de bàsquet metropolità on també trobem partits a Casagemes amb derbis. En aquest sentit, trobem el millor partit de la temporada del Premini femení davant el Minguella. Màxima anotació, el partit on s’encaixa menys punts, bon treball defensiu i magnífica actitud. Esplèndides sensacions en resum. Moltes felicitats.

Premini fem - Minguella

Gran partit del Premini femení davant el Minguella

També a Casagemes, clar triomf del Mini A femení davant el CN Terrassa. Cada vegada més es volen aplicar les novetats introduïdes als entrenaments, encara però sense reixir. D’actitud i ganes no en falten.

A continuació, un altre duel Circol contra una altra secció d’un altre històric club esportiu de Catalunya. Clara victòria del Mini B femení davant el Sant Andreu de Barcelona. La clau la trobem en l’alta intensitat de joc i de velocitat en la circulació de la pilota.

A Països Catalans també vam tenir bàsquet. El Mini A masculí, a excepció d’un gran primer quart i un darrer on veiem els millors moments de la temporada, es va veure superat pel La Salle Bonanova del districte de Sarrià-Sant Gervasi Barcelona. Ànims.

Tot això en una intensa matinal de dissabte que ens dóna pas a l’únic duel de la tarda-nit del dia. A La Plana, el Sènior Veterans va vèncer al Can Parellada de Terrassa. Amb 42 punts anotats a la primera meitat els badalonins embasten un triomf que s’acaba patint pel poc encert en el tir al segon temps.

Veterans - Can Parellada

Nou triomf dels #VeteransCírcol a La Plana davant el Can Parellada de Terrassa

L’endemà, el Círcol va ocupar, de nou, La Plana amb 4 partits i un altre Superdiumenge de bàsquet que obria en aquest cas el Círcol Centre Mèdic La Vila a la Segona Catalana Femenina amb derrota ajustada davant el Ramon Llull del diastricte de Sant Martí de Barcelona. Després d’un mal inici les badalonines remonten 15 punts, manen al marcador però no poden manteir l’avantatge obtingut i acaben caient.

Ja a la tarda, el Sots21 Preferent A fa un gran partit davant dels colíders de Lliga: el Lima Horta de Barcelona. Una fluixa sortida local (8-22 al primer quart) condiciona la resta d’un matx on els badalonins donen una gran imatge sobretot en defensa.

Tot seguit en matx de Copa Catalunya, primera derrota a La Plana del Círcol Cotonifici davant el Sitges en un matx on sempre va anat a remolc d’un més constant i efectiu conjunt sitgetà. Reacció final estèril.

Tancàvem la jornada a La Plana amb el partit gairebé perfecte del Sènior B a Segona Catalana Masculina contra el Les Franqueses: un equip recentment descendit de categoria i amb jugadors amb experiència a Lliga EBA i Lliga LEB. Felicitats!

Sènior B - Les Franqueses

Partit gairebé perfecte del Sènior B masculí davant Les Franqueses

A Països Catalans el Sots21 Preferent B cau davant el CN Sabadell. Els vallesans són superiors en físic i joc davant d’un Círcol que es mostra erràtic sobretot en els tirs lliures

Més enllà de Badalona, la jornada ens deixa la clara derrota del Cadet B a pista d’un Gramenet molt superior. Ànims i a seguir treballant. També el KO del Júnior B a pista del SESE del districte d’Horta – Guinardó de Barcelona, que al final es veu condicionat pel físic superior local, que acaba més fresc. Malauradament el Júnior femení Círcol Gràfiques Venus també perd a Caldes de Montbui. Tres derrotes però també una gran notícia: la tercera victòria consecutiva del Júnior A. Aquesta vegada va derrotar a l’Sfèric de Terrassa a domicili. Malgrat començant per darrera el marcador i en una altra ocasió anar per sota l’electrònic, l”esforç i la voluntat de treball aconsegueix una gran remuntada

Sfèric - Júnior A

Tercer triomf consecutiu del Júnior A. Aquets cop davant l’Sfèric a Terrassa

Una gran notícia per tancar una setmana més “El Final de la Jornada”. Tornem la setmana que ve per repassar una setmana més la trajectòria del bàsquet del Círcol en aquesta temporada 18-19.

Fins aleshores,

Salut i cistelles