El 30 de novembre a les 21:30 h, reobrim el Teatre del Círcol. La Coral del Círcol torna a pujar a l’escenari coincidint amb els actes de commemoració de Santa Cecília, Dia Internacional de la Música.

La secció més recent de la casa, estrenada, fa dos anys amb la intenció de promoure el cant amateur i no professional com a eina de diversió, entreteniment i esbarjo creix any rere any i es consolida com una de les grans apostes de la casa. Per això, torna a pujar a l’escenari.

ENTRADA: Taquilla inversa

 

Sota la batuta de la directora Meritxell Bascompte, i acompanyats aquest any de la Coral de l’Escola de Música Art 9 de Granollers els i les cantants de la nostra Coral ens tenen preparat un recital molt especial que no us podeu perdre.

Gaudiu de la nostra Coral amb un concert que serà molt especial per a tots i totes i que esperem que vingueu a veure. Ens faria molta il·lusió

I si voleu formar part de la Coral del Círcol envieu un mail a info@elcircol.cat

Recordeu Concert de la Coral del Círcol. El 30 de novembre a les 21:30 h, gran cita al Círcol per celebrar el Dia Internacional de la Música

No us ho perdeu!!