Aquest cap de setmana ha arrencat la segona volta de les diferents fases prèvies als Campionats de Promoció de la Federació Catalana. Per això, els nostres equips més petits han repetit el patró de la setmana passada: jugant a casa uns de nou i d’altres tornant a viatjar. L’altre gran ítem de la jornada és el debut oficial de l’Escola de Bàsquet 2018-19

Repassem com va anar la jornada fent un cop d’ull als seus resultats.

Jornada marcada com hem dit pel debut oficial de l’Escola de Bàsquet del Círcol 2018-19. Sota la batuta de David Aldabert, Marcel Climent, Cèlia de Los Heros, Alba Heredia i Maria Duran, l’Escola ha experimentat un gran creixement en nombre de participants. Més d’una vintena de nens i nenes repartits en dos equips aprenen dos cops per setmana i, a partir d’ara, els dissabtes jugaran partits. El debut va ser aquest mateix dissabte farcit d’activitat al Círcol. Amb els companys i companyes del Minguella els nostres nois i noies més petits van demostrar de nou ganes d’aprendre i que s’ho van passar molt bé. Us convidem a veure’ls i esperem que tots ells trobin en el bàsquet un magnífic entreteniment educatiu i ple de valors.

Escola a banda, un intens matí de dissabte ens porta primer de tot a Països Catalans, primer amb la bona imatge del Mini A masculí davant el Laietà de Les Corts de Barcelona. Fins que el físic va aguantar l’equip va donar sempre la cara. A partir del 5è període els marges es van obrir. Tot seguit, clara victòria d’un Premini masculí creixent al llarg del duel amb el Badalonès.

Clara victòria del premini davant el Badalonès

A Casagemes, a excepció d’un fluix quart el Mini A femení va fer un matx molt complert a Casagemes per derrotar al Pineda  Això va permetre veure accions i moviments molt interessants de pilota.

Contra el potent Femení Sant Adrià el Mini B cau en un molt bon partit on es veu condicionat per dos quarts irregulars.

El matí a Casagemes es tancava amb la derrota del Premini femení al derbi amb el Salesians

De la jornada exterior a destacar el gran partit del Preinfantil a pista de l’UB MiR de Montcada i Reixac. Malgrat la derrota l’evolució i el creixement es veu en el fet que a l’anada es va tancar marcador. Satisfacció global. Felicitats!

Malauradament les coses no van anar gens bé a Calella on el Cadet Femení va caure clarament

Al districte de Sant Martí de Barcelona, un Cadet A a remolc sempre del Montseny s’ensorra finalment als darrers 3 minuts on les diferències s’amplien inexorablement en un marcador final enganyós.

Tarda de dissabte monopolitzada pels partits dels Sèniors de la casa. A Sant Cugat, el Círcol Cotonifici recupera sensacions i trenca una ratxa de dues derrotes consecutives  a pista de la UESC en una nova jornada vencent al conjunt vallesà en un matx ajustat però sempre de domini visitant

A l’altre cantó del Vallès, el líder de Segona Catalana Masculina, el Sènior B del Círcol va caure a Caldes. Amb el temps a zero dos tirs lliures desequilibren la balança del costat local en un molt bon matx durant 35 minuts dels badalonins que al final amb 11 punts de marge deixen entrar en el partit als locals

Derrota a Caldes del Sènior B masculí

I a Pomar, el derbi a la Tercera Catalana Femenina a pista del Sant Andreu de Natzaret va acabar amb victòria del Sènior B femení en un matx molt complert tant en defensa com en atac, tornant a desenvolupar un bon bàsquet d’equip.

A la nit, el Sots21 Preferent B es va desplaçar a pista del Manyanet de Molins – Corbera on va caure ajustadament.

Sens dubte un intens dissabte de bàsquet que va donar pas a un altre diumenge ple de bàsquet al Círcol.

Matinal total de partits a Badalona. Tres a La Plana. Obria foc el duel del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus que perdia ajuntament amb el Femení Osona. Després d’uns excel·lents 25 primers minuts guanyant de 15 punts l’equip badaloní es desconnecta i propicia la remuntada visitant.

Derrota del Júnior Femení Círcol Gràfiques Venus a casa davant el Femení Osona

A continuació, el Júnior B no pot superar al Sant Nicolau. En el cara i creu final davant dels sabadellencs un excel·lent matx dels badalonins no té el premi del triomf. Contra un gran equip el rebot defensiu va ser determinant.

La única victòria del matí va ser la del Junior A contra l’Arenys Triomf dels locals que segueixen en ratxa (ja en van 4 de seguits) en un partit més efectiu pel resultat que pel bon joc.

La matinal de diumenge a Badalona es completava al Joaquim Blume on el Cadet B perdia amb l’AB Premià. De nou la irregularitat no ens va permetre veure un partit complert dels badalonins que malgrat l’excel·lent segona meitat en treball i actitud no poden evitar la derrota. A seguir treballant.

L’últim tram del cap de setmana esportiu ens porta a Barcelona, al Vallès Oriental i a Casagemes.

Al districte de Sant Martí de Barcelona, el Círcol Centre Mèdic La Vila queia per la mínima a pista del Diagonal Mar en una nova jornada a la Segona Catalana Femenina. Derrota final en un matx igualat on les badalonines pequen de 3 minuts dolents que ho va aprofitar el rival. Es va poder girar la truita però no va haver-hi sort.

Derrota a pista del Diagonal Mar de Barcelona del Círcol Centre Mèdic La Vila

A Sant Fost, les moltes baixes que tenia el Sènior Veterans va condicionar el seu joc i finalment va caure.

Finalment, la jornada es tancava amb la derrota del Sots21 Preferent A a Casagemes, al derbi a casa del Minguella.

Més enllà de la Jornada esportiva un apunt d’actualitat. I és que s’acosta el Nadal i com sempre al Círcol tenim el millor regal d’aquestes Festes. Aquest any a la campanya Aquest Nadal regala Círcol us portem la JAQUETA TALLAVENTS. Cliqueu l’enllaç i no us quedeu sense el vostre regal de Nadal: la jaqueta i els altres productes Círcol de la nostra BOTIGA VIRTUAL amb Score.

I una cita per marcar al calendari. El proper DIUMENGE 25 de NOVEMBRE A LES 16:00 H. A LA PLANA, Presentació de la Temporada 18-19 amb un intens menú de bàsquet que no us podeu perdre.

I que us comentarem com sempre i com tota la jornada pròxima la setmana que ve.

Fins aleshores, bona setmana

Salut i cistelles