Cap de setmana marcat per la Presentació oficial de la Temporada 2018-19 al bàsquet del Círcol.

Un acte que es va celebrar el diumenge passat a La Plana i que va comptar amb la participació de tots els jugadors i jugadores, tècnics, delegats i delegades dels 21 equips que conformen aquest any la secció, així com la vintena de nois i noies de la creixent Escola de Bàsquet del Círcol. 

Aquest any hem innovat en el format de la Presentació fent-lo més àgil i dinàmic. Es va desfilar pel parquet i es va fer la foto oficial de cada equip. També vam retre un homenatge a Jordi Ferrer, tècnic fins la temporada passada del Sènior B masculí el qual va assolir l’ascens de categoria a Segona Catalana i a Santi Rodríguez, un històric tècnic de la casa que aquest any va decidir deixar la seva gran tasca a la secció, En Santi va ser tècnic ajudant de Francesc Castellet al Sènior A del Círcol que va assolir un doble ascens de Segona Catalana a Copa Catalunya fa 5 anys. Fins l’any passat era tècnic també d’alguns equips de les categories de formació. Moltes felicitats i moltes gràcies per tota la gran tasca que vau fer. El Círcol és i serà sempre casa vostra

Jordi Ferrer i Santi Rodríguez van rebre un merescut reconeixement a la seva gran tasca com entrenadors al Círcol. Felicitats

En l’acte de presentació vam comptar també amb presència institucional per part del President del Círcol, Toni Forteza, el responsable de la secció de bàsquet Josep Santiuste, Pilar Landeira, vocal de la Federació Catalana de Bàsquet i Àlex Pastor, alcalde de Badalona. 

Josep Santiuste va agrair a tothom qui forma part del Círcol les ganes i la voluntat de jugar a aquesta casa. Va remarcar la importància de la presència femenina al club on per primera vegada a la història de la secció tenim representació a totes les categories.

Tant, des de la Federació Catalana de Bàsquet com des de l’Ajuntament de Badalona es va ressaltar la importància esportiva i social del Círcol a nivell ciutat i de país.

 

Finalment, Toni Forteza, President del Círcol va comentar l’enorme importància de l’entitat com a pols de cultura, esport i educació i va convidar a tothom a viure el Círcol en plenitud amb tot el que fem. Important també recalcar el paper del Círcol en la implicació de la dona en les activitats de l’entitat i va encoratjar a més dones a ser part activa de l’entitat.

La jornada acabava esportivament amb la derrota del Círcol Cotonifici en jornada a Copa Catalunya davant l’AESE de L’Hospitalet i el triomf del Sènior B masculí contra l’Argentona a Segona Catalana.

Agraïr a tothom la presència a l’acte d’obertura oficial de la temporada al bàsquet del Círcol. I gràcies a tothom qui un any més ens fa confiança per pertànyer a la gran família del bàsquet a Can Cartrons