Cap de setmana marcat per la Presentació oficial de la Temporada 2018-19 al bàsquet del Círcol. Un acte que es va celebrar el diumenge passat a La Plana i que teniu un resum en el següent ARTICLE

Més enllà de l’acte de Presentació de la Temporada, el bàsquet ens deixa una jornada esportiva de nou intensa i amb alguns canvis d’hora i pavelló, respecte als habituals.

Com sempre, abans de desgranar la jornada, veiem quins números ens ha deixat.

Resultats 24-25 nov

La Plana obria foc a la jornada amb un derbi, un dels molts duels veïnals que han farcit la jornada, sobretot el dissabte. El Preinfantil vencia al Joventut en un matx on es va anar de menys a més, on hi va haver, però, moments indecisos i de poca claredat en el joc. Ànims i a seguir treballant.

Posteriorment el Cadet femení perdia amb el Minguella al mateix escenari. Després d’una primera part igualada i un gran inici de 3Q on es col·loca per davant del marcador s’acaben les forces i les locals mancades d’efectius durant la setmana acaben caient.

Amb un record per la Paula Prats el Cadet Femení va saltar a pista al derbi amb el Minguella

Més derbis. L’Infantil femení tornava a disputar jornada oficial, excepcionalment, jugant a Llefià rebent a l’ABB. Les locals van jugar un fluix partit on va mancar certa constància i convicció per mantenir l’avantatge que fins al final del partit havien mantingut amb les de Bufalà. Ànims.

Matinal de dissabte de derbis i d’Escola de Bàsquet. Segona setmana consecutiva amb els nois i noies més petits de la casa jugant un partit i gaudint de nou del bàsquet i dels valors sans de l’esport. En aquesta ocasió, i amb el pati de l’Escola Maristes d’escenari, vam compartir una gran estona amb els components de l’Escola de Bàsquet del Joventut. Felicitats. Bona feina i seguim!

El Cadet A al Poliesportiu de Bufalà, en un altre dels canvis de pista aquesta jornada, queia clarament amb el Diagonal Mar del districte de Sant Martí de Barcelona.

Fora de Badalona, els primers compassos de la jornada ens porten al Maresme.

Al Masnou, un Premini masculí de menys a més venç a domicili. L’equip, que continua una gran evolució té com a un dels reptes a superar l’excés de bót

I a Canet, un parcial de sortida de 23-4 dinamita el partit d’un Cadet B superat en tot moment. A la segona els badalonins estan millor i almenys paren el cop.

La tarda arrencava amb una derrota amb orgull del Júnior A al camp del líder, el Mollet. Amb 30-11 al primer quart, el partit queda resolt. A partir d’aquí els badalonins competeixen de tu a tu s’acosten a 7 punts del rival a la mitja part i acaben el duel amb bon regust de boca.

Seguim amb la jornada d’exilis a la tarda de dissabte, amb la derrota a Bufalà del Sots21 Preferent A davant l’Alella. Després d’un mal inici on arriba a perdre de 16 punts, el Círcol segueix remant i aconsegueix remuntar. Va tenir bola per forçar pròrroga, però no hi va haver opció de tir.

El Sots21 Preferent A va caure a casa davant l’Alella

A continuació el Sots21 B Preferent queia clarament amb el Matadepera.

I a Llefià, per cloure el dia, els Sènior Veterans també es van mudar i contra el Lliçà de Vall recupera sensacions, joc i alegria en un gran partit contra el segon classificat de la Territorial. Felicitats i endavant!

L’endemà, el Superdiumenge de Presentació ens deixa un menú a La Plana amb 4 partits i una intensa activitat matinal.

El Mini A masculí perdia al camp dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona, el Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus fa un bon partit malgrat el resultat a pista del Gramenet. El Mini A femení ha de resoldre a la pròrroga un fluix partit a Lliçà d’Amunt. I el Mini B femení surt clarament vencedor del derbi al Parroquial de Sant Josep. El Premini femení no va poder fer res davant un potent Joventut a les pistes laterals del Palau Olímpic

Victòria de la pròrroga del Mini A femeni a Lliçà

A Olesa, derrota ajustada del Junior B.

I a La Plana, el menú del Superdiumenge de Presentació començava amb l’excel·lent matx del Sènior B femení davant el Boet Mataró a la Tercera Catalana femenina.

Tot seguit, el Círcol Centre Mèdic La Vila queia al final d’un igualat matx amb el CBT. El conjunt tarragoní és més efectiu en els tirs lliures finals que decanten el matx a la Segona Catalana femenina.

El Círcol Cotonifici, a Copa Catalunya perdia amb l’AESE després que els riberencs trenquessin la igualtat després del descans i el Sènior B masculí per acabar vencia amb comoditat a l’Argentona

Victòria del Sènior B per tancar el dia davant l’Argentona

I així va anar el cap de setmana esportiu de la Presentació. Gràcies a tothom per compartir-lo amb nosaltres.

Els de “El Final de la Jornada” tornarem la setmana que ve ja en ple mes de desembre per repassar l’avantpenúltima jornada del 2018 basquetbolístic

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles