Les Festes de Nadal s’apropen i com cada any al Círcol les vivim amb tota la intensitat del món.

Un cop més us proposem que passeu el #NadalCírcol amb nosaltres i tot un seguit de propostes que de ben segur us faran gaudir i passar millor les Festes de Nadal.

Consulteu la nostra Agenda de Nadal

  • MEMORY OF THE MUSIC: Michael Jackson: 6 DE DESEMBRE A LES 20:00: Pel Dia de la Constitució us portem un espectacle destinat als aficionats de la música: un tribut a Michael Jackson

 

  • CANTAMÚSICOS. Pel Pont de la Constitució, el 7, 8, 9 DE DESEMBRE, els personatges clàssics i actuals infantils envaïran el nostre Teatre per fer-nos gaudir i recordar grans moments. CONSULTEU HORARIS DELS PASSES A L’ENLLAÇ

 

 

  • CINEMAPROP:  El Ciudadano ilustre: 14 DE DESEMBRE A LES 19:00 H. Un famós escriptor argentí és nomenat fill predilecte del poble on va néixer. Contrapronòstic decideix tornar-hi 40 anys després per recollir el guardó. Una comèdia maravellosa, intel·ligent i amb un humor àcid i crític que ha rebut multitud de guardons des de la seva estrena l’any 2016.

 

  • SWING PER NADAL: 14 DE DESEMBRE A LES 19:00 H. i 4 de gener a les 19:00: Els nostres balladors i balladores del Taller de Swing del Círcol tornen al carrer per oferir-nos dues Jam Sessions per aquestes Festes de Nadal a la Plaça Pompeu Fabra davant la sortida del metro propera al carrer de la Creu

 

 

  • ELS PASTORETS 2018: En Lluquet, en Rovelló, en Satanàs, en Jepó i en Joanoi, les fúries i els àngels… Tothom està llest per aquest clàssic badaloní! “Anem pastors que l’hora ja passa, anem corrents a adorar l’infant!”. CONSULTEU DIES I HORARIS DE REPRESENTACIÓ A L’ENLLAÇ

 

  • SOPA DE PEDRES 2018: 22 DE DESEMBRE D’11:00 H. A 20:00 H. A LA PLAÇA DE LA VILA La Sopa de Pedres és una activitat nadalenca i solidària que recupera la tradició de l’escudella comunitària i de les cantades populars de nadales. Ep! i no hi faltarà l’explicada del conte de la Sopa de Pedres!!

 

 

  • OBRA DE NADAL: Qui Pesca un babau: 25 DE DESEMBRE A LES 21:00 H. El Dia de Nadal, com sempre, la Dramàtica del Círcol, la nostra companyia, puja a l’escenari. Aquest any us oferim una esplèndida comèdia àgil i lleugera en format de vòdevil ambientada al París del S.XIX on les dames riques enganyen els homes

 

 

Tot això és el que us oferim al Círcol aquest Nadal. No us perdeu res i seguiu el dia a dia del Círcol a les xarxes socials amb l’etiqueta #NadalCírcol.

Des del Círcol us desitgem Bones Festes!