Abans de gaudir d’una setmana d’aturada total de competició a la Federació Catalana de Bàsquet pel Pont de la Puríssima, els nostres equips han hagut de pencar de valent i fins i tot alguns tinguent una intensa jornada de dos partits que van començar dijous passat amb dos partits ajornats, va seguir divendres amb un altre partit ajornat i el cap de setmana, ja en jornada regular.

Repassem-ho tot plegat. Abans, la cita habitual amb els resultats de la jornada

Dijous vam haver de marxar a dos punts de Barcelona per arrencar el llarg cap de setmana. A Sant Andreu, triomf treballat del Mini B femení a pista del Manyanet. Minvat fisicament i amb reforç de Preminis l’equip segueix creixent com a bloc. Enhorabona. A l’Eixample, el Mini A masculí es veu superat per un molt millor IPSI.

Divendres, un derbi a Sant Crist, obria la porta del cap de setmana. El Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus va fer un bon partit, molt regular davant el Badalonès en el primer dels dos derbis que va afrontar l’equip aquest intens cap de setmana. Bon inici i millor final de matx.

Mini B masc - Badalonès

Bon partit del Mini B masculí contra el Badalonès

Ja posats al dia, dissabte i diumenge vam disputar la jornada regular del cap de setmana

Arrencàvem desembre amb el bon partit del Mini B femení a pista del Sant Joan de Mata del districte de Sarrià de Barcelona. De nou es mostra la millora en joc i conceptes d’un equip que a la primera volta va caure clarament a casa. Felicitats!

Seguíem la matinal de dissabte amb el triomf del Premini masculí davant de l’UB MiR de Montcada i Reixac a Països Catalans. Molt bona actitud durant els 48 minuts de joc en un matx on es va anar de més a menys.

 

Molt bon partit en treball i actitud de l’Infantil femení a pista del BAM, el Bàsquet Ateneu Montserrat del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona que millora notablement les prestacions al matx d’anada i les sensacions de la setmana passada. Enhorabona

Ajustada victòria del Preinfantil a pista del Premià de Dalt a la pròrroga i clara derrota del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus en el derbi davant el Sant Andreu de Natzaret ja en jornada regular

Premià - Preinfantil

Victòria del Preinfantil a pista del Premià de Dalt

I el primer dia del darrer mes de l’any ens porta una magnífica i esperada notícia. La primera victòria de la temporada del Cadet femení. Domini absolut als 40 minuts contra l’Arenys, tot i la reacció final maresmenca que va servir per maquillar el resultat final. Triomf merescudíssim al cap i a la fi. Avui, nova oportunitat de sumar victòria al derbi ajornat contra el Sant Josep. Felicitats!

La tarda començava molt bé pel Círcol. El Mini A femení va fer un excel·lent partit a pista del Vilanova del Vallès on vem un molt bon joc amb la circulació de pilota àgil i ràpida.

Malauradament les bones notícies no van tenir continuïtat a la tarda

Derrota a Calella d’un Sènior B masculí superat per un millor rival i per les baixes a Segona Catalana.

A Santa Coloma, tot i el bon inici on guanya el primer període, el Círcol Cotonifici veu com els locals dominen el matx a partir del segon quart, però que l’han de suar per treure’l endavant. El Círcol ven cara la seva pell a pista del segon classificat on competeix fins ben bé el final

Les baixes també van afectar un Sots21 Preferent B que viatjà a la pista del Centre Catòlic de L’Hospitalet. Malgrat tot, bona imatge i pas endavant global de l’equip.

I a Països Catalans, el Cadet A millora la imatge respecte a l’anada a Barcelona, però no pot fer res davant un potent Joventut Les Corts.

Cadet A - Joventut Les Corts

El Cadet A va rebre el líder de la Lliga

L’endemà, el diumenge arrencava a La Plana amb el triomf del Júnior B contra el Grup Barna. En un altre partit exigent i ajustat, per fi, en el cara a cara final, els locals van aconseguir una victòria de mèrit, ja que l’equip segueix condicionat per les baixes i les lesions. Felicitats!

A Sant Crist, el Cadet B no va poder fer res davant un Mollet molt superior.

Dos desplaçaments en la matinal de diumenge. Primer al Poliesportiu de l’Estació del Nord al districte de Sant Martí de Barcelona amb la derrota però amb bones sensacions del Sots21 Preferent A a la pista del Ramon Llull. Després d’una primera part on el Círcol surt superendollat, els barcelonins es reenganxen al matx després del descans. Al final, amb el duel igualat, la victòria cau del costat local. Ànims.

El segon ens porta a Parets en l’ajustat triomf del Sènior B femení a Tercera Catalana

Parets - Sènior B Fem

Nova victòria del Sènior B femení, aquets cop a Parets

A la tarda de diumenge tancàvem jornada amb dos desplaçaments a les comarques del Vallès i un derbi a Països Catalans.

Després d’uns molt bons primers 15 minuts locals, les tornes al derbi entre el Júnior femení Círcol Gràfiques Venus i el Badalonès es giren i finalment cau del costat Dimoni que ha estat millor en els moments definitius. Ànims.

A la co-capital del Vallès Occidental el Sènior A femení Círcol Centre Mèdic La Vila, a la Segona Catalana femenina, queia al camp del Sant Nicolau de Sabadell. Un partit igualat i de baixa intensitat de joc es resolt al final quan les vallesanes apreten l’accelerador i eixuguen una avantatge de 8 punts del Círcol. Avui mateix, les noies de Xavi Expósito poden refer-se en el partit ajornat al Centre Parroquial de Sant Josep.

A l’altre cantó del Vallès, a Montcada els Veterans del Círcol s’exhibeixen ofensivament i amb un gran encert des del triple dels es distancia de l’UB MiR a partir del segon quart del rival per fer un recital al Miquel Poblet de Montcada.

I amb aquesta gran notícia i a expenses de conèixer com va aquest dimarts de bàsquet a Sant Josep, l’activitat al bàsquet català s’atura completament pel Pont de la Puríssima.

Nosaltres, per tant tornarem d’aquí 15 dies per començar a tancar el 2018 de bàsquet amb la darrera jornada de l’any als Campionats Júnior i superior.

Fins aleshores, que tingueu un bon pont

Salut i cistelles