El 25 DE DESEMBRE A LES 21:00  Dia de Nadal, la Dramàtica del Círcol puja a l’escenari, a la tradicional Obra de Nadal.

En aquesta ocasió us convidem a veure Qui pesca un babau?, un Vodevil dels autors francesos Eugène Labiche i Auguste Lefranc estrenat al Théâtre des Folies-Dramatiques de París el 18 de maig de 1847. Amb versió catalana d’Albert Ibáñez i Domènec .

Venda d’entrades a les nostres taquilles, dimecres, dijous i divendres de 18:30h a 20h

Qui pesca un babau? és una divertida i àgil comèdia de situació de portes que s’obren i es tanquen on veurem com unes dames i damisel·les d’un barri de Paris se les empesquen per enredar els homes (babaus) i així poder sobreviure, pagar els deutes i viure la vida alegre de Paris.

No ho dubteu. Per Nadal, el millor Teatre al Círcol amb la Dramàtica

Us esperem!