El 2019 s’estrena, com l’any passat al Círcol amb una sessió molt especial del Cinemaprop destinada als nens i nenes i a les seves famílies que gaudeixen de les Vacances de Nadal

Us esperem el 4 DE GENER A LES 12:00 amb “PADDINGTON 2″

Entrada GRATUÏTA pels socis i sòcies del Círcol amb el carnet. Pels no socis consulteu els nostres establiments col·laboradors on podreu obtenir una entrada bescanviable a les nostres Taquilles el dia de la pel·lícula o podeu fer un donatiu a l’entrada del Círcol

Comèdia Familiar:  Continuació de l’exitosa saga “Paddington” L’ós Paddington ja està feliçment integrat a casa de la família Brown. S’ha convertit  en un membre molt popular de la comunitat de Windsor Gardens. La seva tia Lucy compleix 100 anys i ell té el regal perfecte per a ella: un meravellós llibre. Per aconseguir-ho però haurà de fer una sèrie de treballs

El director britànic Paul King dirigeix de nou una esplèndida comèdia familiar nominada a 3 Premis BAFTA de l’acadèmia britànica

No teniu excusa. No trobareu res millor a la cartellera per estrenar l’any, el 4 DE GENER. El millor cinema al costat de casa amb el #Cinemaprop del Círcol