Hem viscut aquest cap de setmana la última jornada completa del 2018 esportivament parlant. S’ha tancat l’any en les categories Júnior i superior per tornar a meitats de gener del 2019.

Abans d’aquesta jornada i abans del Pont de la Puríssima vam tenir doble derbi femení al Centre Parroquial de Sant Josep. Eren partits ajornats al seu dia 

Primer el Cadet femení queia clarament. Tot seguit les tornes es giren i el Círcol Centre Mèdic La Vila derrota a les groc-i-liles en jornada a la Segona Catalana femenina. Molt bon partit del Círcol en defensa, atac i sobretot en intensitat. La clau de tot la trobem en la fulgurant arrencada del partit.

Clara victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila al derbi ajornat a Sant Josep

Repassat els partits ajornats, tornem al passat cap de setmana previ pas a mirar els primers darrers números del 2018.

Ja dintre de la passada setmana de competició, dimecres passat l‘Infantil femení jugava un partit ajornat al seu dia a pista del Minguella. Derrota ajustada a Casagemes, just abans del cap de setmana, en un bon matx en determinats moments però on mai es va poder eixugar el desavantatge.

El cap de setmana començava dissabte al matí al Pavelló de La Colina, a Montigalà, en la frontera amb Santa Coloma. El Cadet femení obria foc visitant el Draft Gramenet. La irregularitat en el joc marca el partit del Círcol que cau a la pròrroga després de remuntar 8 punts en un minut per forçar-la. Bons moments badalonins en els moments de nervis. 

Al Poliesportiu de Bufalà, un molt fluix darrer quart del Premini masculí, on encaixa un 20-0 de parcial acaba marcant el resultat final d’un gran partit global del Círcol a pista de l’intractable ABB. 

I de Bufalà, a Pomar. Un cop més el físic acaba pesant al final d’un gran encontre del Cadet B al derbi a pista del Badalonès. Les diferències s’eixamplen al darrer tram de joc. 

Seguim de viatge matinal a pistes de Badalona. A Sant Crist, territori Cultural, el Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus vencia a domicili 

Ja en jornada regular, l’Infantil femení derrotava clarament al Badalonès a Sant Josep en un molt bon partit del Círcol

A Països Catalans, el Mini A comença molt bé el seu matx davant l’IPSI de l’Eixample de Barcelona. Però amb el pas dels minuts l’equip es desinfla. 
A Casagemes, triple menú de Minibàsquet femení. 

El Mini B fa un nou pas endavant en la seva evolució í amb el seu partit davant el Manyanet Sant Andreu de Barcelona. Més àgils i valentes en el joc sense pilota, l’equip segueix creixent i encara amb molt per avançar i aprendre. 

Excel·lent partit del Mini B Femení davant el Manyanet Sat Andreu

Tot seguit i simultàniament, el Premini femení es veia superat clarament per un Maristes, un any més gran que el Círcol i millor en físic i joc. I el Mini A fa un gran matx davant el Gramenet on tothom aporta i es veu una millora notable de prestacions sobretot en la faceta defensiva

Marxàvem a dinar amb un nou partit de l’Escola de Bàsquet del Círcol on van gaudir d’una nova jornada d’esport al pati de Maristes. Els nois i noies més petits però més grans de la casa van tenir Trobada amb els companys i companyes del Sant Andreu de Natzaret. 

De la jornada exterior hem d’esmentar la derrota del Preinfantil a Montgat on els badalonins van de menys a més, sobretot al final ja amb el matx resolt pels maresmencs. 

El dissabte es tancava a la tarda amb tres partits: 

A Mataró, amb l’excel·lent partit del Júnior Femení Círcol Gràfiques Venus sense premi a pista del Valldemia. Després de tres grans primers períodes de feina i actitud, al darrer quart les badalonines no poden culminar el matx amb victòria. Bones sensacions per tancar l’any. 

A Casagemes, amb el gran partit del Sots21 Preferent B al derbi davant l’ABB per acabar el 2018, també, amb grans sensacions. La clau del matx: el gran encert exterior. 

I a La Plana, acomiadàvem dissabte amb derrota dels Sènior Veterans davant l’intractable Lliçà d’Amunt, líder invicte de Territorial. El Círcol planta cara en un matx intens i disputat on té opcions fins al final, però acaba sucumbint.

Gran partit dels Veterans que perden ajustadament amb l’imbatut Lliçà d’Amunt

I a La Plana, encetàvem el darrer Superdiumenge del 2018. 

El Sènior B femení queia amb el Sant Pol a la Tercera Catalana Femenina en un partit de domini sempre visitant, intens i dur en alguns trams. 

Tot seguit, el Círcol Centre Mèdic La Vila a Segona Catalana Femenina perd davant un La Salle Bonanova de Barcelona millor en tots els aspectes.

Derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila davant el La Salle Bonanova

Precisament, a la capital catalana, el Cadet A cau rotundament a pista del La Salle Horta, a primera hora del matí . 

La tarda a La Plana ens du una gran notícia. El triomf del Sots21 A Preferent contra el Parets. Tret del segon quart, els badalonins es mostren molt seriosos i regulars per assolir una merescuda i important victòria.

Victòria del Sots21 A davant el Parets

Tot seguit derrota del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya davant d’un dels millors equips de la Lliga: l’Alpicat. En els darrers dos minuts d’un preciós encontre ple d’alternatives el conjunt de la Terra Ferma desfà la igualtat amb un Círcol erràtic en el tir.

Malauradament, tampoc us portem bones notícies de la Segona Catalana Masculina: el Sènior B perd davant del Parets. Els locals sempre van a remolc dels vallesans, que amplien i escurcen l’avantatge.

Més enllà del Superdiumenge a La Plana, el darrer tram de la jornada ens porta les derrotes dels Júniors masculins

Al Pla de Bonaire, dos primers quarts de domini altern en el CN Terrassa – Júnior B. Posteriorment, igualtat absoluta fins que de nou en el cara i creu per decidir el guanyador, els egarencs acaben amb la resistència badalonina.

A Països Catalans, el derbi entre el Sant Andreu de Natzaret i el Júnior A només té color local. El Círcol només aguanta l’empenta local 5 minuts

D’aquesta forma, tanquem parcialment el 2018 pel què fa a les categories Júnior i superior que ja estan de vacances fins després de Reis. Les categories de Promoció tancaran el 2018 esportiu la setmana que ve. Així com el Sènior B femení dimarts en un ajornat a pista del Badalonès i els Veterans que disputaran el partit de la jornada 1 contra el Centelles.

Així doncs, els de El Final de la Jornada tornarem la setmana que ve per anotar tots junts els darrers bàsquets del 2018. 

Fins aleshores 

Salut i cistelles