Hem tancat el 2018 esportiu al bàsquet del Círcol. Un any que us resumirem amb detall el proper 31 de desembre. Ha estat un cap de setmana on hem tancat la primera fase de la temporada als equips de Promoció. S’ha tancat la primera Lliga a les categories Cadet i inferior i l’Escola de bàsquet ha tingut partit a la Plaça del Gas

Repassem els darrers números del 2018 de bàsquet que són aquests
Abans del cap de setmana, dimarts passat, el Sènior B Femení va tancar el 2018 amb un derbi ajornat a pista del Badalonès, on va guanyar clarament amb un gran partit i dijous, el Júnior A recuperava el partit inaugural de la temporada a pista del Montgat on, malgrat els números la imatge va ser excel·lent i l’equip marxa de vacances amb grans sensacions

En un cap de setmana majoritàriament concentrat en dissabte, obrim repàs a La Plana amb la derrota del Preinfantil davant el Premià i posteriorment la gran victòria del Cadet femení al derbi amb el Sant Josep. En un partit gairebé perfecte i gràcies a la bona defensa el Círcol marxa de vacances de Nadal amb grans sensacions.

A Països Catalans, el Premini masculí es desfà d’un Valldemia de Mataró que planta cara fins al final, en un encontre de menys a més dels badalonins.

Victòria del ptremini masculí per tancar l’any

El derbi a Casagemes, a casa del Minguella acaba amb la derrota del Premini femení.

Per últim, l’Escola de Bàsquet, molt activa les últimes setmanes va tenir a la Plaça del Gas un nou partit on vam poder compartir grans moments de bàsquet, aprenentatge i experiències noves amb els companys i companyes del Sant Andreu de Natzaret 

Tres ítems de la jornadaa exterior del Círcol abans d’acabar l’any esportiu. Al districte de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona, un molt irregular Mini A masculí es veu superat clarament per un millor La Salle Bonanova.
A la pista del UE Sant Andreu el Mini B femení guanya al conjunt quatribarrat i al Pla de Bonaire, el Mini A femení marxa de vacances abans de la Seu després de vèncer al Club Natació Terrassa, de forma rotunda respectivament

Per la tarda, Llefià i Països Catalans centraven la nostra mirada.:
Primer, amb la victòria del Sènior Veterans en partit ajornat de la jornada 1 contra el Centelles, gràcies a un molt bon tercer quart.

I després amb la primera victòria del Cadet A de la temporada. Va ser de forma ajuntada davant el Laietà del districte de Les Corts de Barcelona. 

Per diumenge, només ens va quedar una cita per tancar l’any. A Sant Crist, el Cadet B un molt fluix inici del Cadet B ombreja els millors moments de la temporada de l’equip en treball i actitud

I fins aquí el que ha donat la jornada, i el que ens ha deixat el 2018 esportivament parlant al Círcol. 

L’activitat oficial s’atura per les vacances de Nadal, però no el bàsquet. Diumenge a matí vam encetar el Nadal amb un partit entre els entrenadors i entrenadores de la secció i posteriorment amb un pica-pica on acompanyats de la Junta i el nostre Director Tècnic es van desitjar el millor pel futur. 

Atents perquè durant totes les Festes us mantindrem informats del què facin els nostres equips per Nadal. Per exemple estarem molt pendents dels Minis al prestigiós Torneig de La Seu d’Urgell o de la Trobada de Nadal d’Escoles de Bàsquet al Poliesportiu de Llefià el 5 de gener

Abans us emplacem el dia 31 per repassar tots junts l’any de bàsquet al Círcol i aprofitem, avui, 24 de desembre, per desitjar-vos Bon Nadal i bones Festes

Salut i cistelles