2018 és un any molt positiu per la secció de bàsquet del Círcol. Un any on innovem i assolim molts objectius. En general, acabem molt satisfets l’any tant en la vessant esportiva, com social. Un any que va començar amb les càmeres de TV en directe i on vam tocar el cel amb permanències, ascensos i l’edició més exitosa del 3×3.

Amb l’entrada, d’una nova Junta Directiva al setembre amb ganes i aires de renovació per ajudar al creixement de la secció, així va ser el 2018 esportiu al nostre bàsquet

1. MEDIÀTICS: Entre finals de gener i principis de febrer el Círcol va ser protagonista de 2 partits en directe de La Xarxa. A La Plana, el Círcol Cotonifici va caure amb el Santfeliuenc en un partit que van comentar Xavi Ballesteros, Andreu Alier i Agustí Cuesta, un dels jugadors emblemàtics de la millor època del Círcol, els anys 70-80. Tres setmanes més tard el Círcol guanyava a pista del Sitges en un altre partit transmès per La Xarxa. Ambdós van tenir gran audiència

2. XESCO ALL STARS: Al febrer, a Sabadell Xesco Gotzens representava el Círcol Cotonifici a l’All Stars de Copa Catalunya. Dintre de l’equip blau, el de grup 2, tot i destacar, no va poder ajudar al seu equip que va perdre davant l’equip blanc, representants del grup 1. A finals de temporada en Xesco dóna el salt a EBA amb el Masnou.

3. UN CAMPUS PER LA HISTÒRIA. 63 nois i noies i 8 entrenadors van compartir 5dies de bàsquet en una edició molt especial del Campus de Setmana Santa a L’Hospitalet de l’Infant. El tècnic ACB Agustí Julbe i l’àrbitre ACB Arnau Padrós van ser convidats de luxe

4. UN TRIPLE PER LA PERMANÈNCIA: A la penúltima jornada contra el Torreforta i amb un triple sobre la botzina de Quim Forteza, el Círcol Cotonifici salva la categoria a Copa Catalunya en la temporada del retorn a la màxima categoria del bàsquet català. L’equip arriba a estar a inici d’any en places d’ascens de categoria.

5. A SEGONA PER PASSIVA. Després d’una gran temporada i amb lluita amb la resta de badalonins de Tercera Catalana,el Sènior B assoleix l’ascens per passiva després que a la darrera jornada el Bufalà venç al Natzaret. La nit anterior, el Círcol perd l’opció directa d’ascens davant el Minguella

6. EN CLAU FEMENINA: Després de molts patiments el Sènior A femení salva la categoria en un Play Out a tres partits davant el Mataró resolt a la pròrroga del segon matx a La Plana. El Sènior B femení és Sotscampió a Tercera i el Júnior juga a Preferent, l’any on la presència femenina al club és més notable que mai amb equips a totes les categories. Més que mai, el Círcol s’implica en el desenvolupament i el creixement de l’esport femení. Des de la promoció dels dos Sèniors a l’ampliació de la base femenina en els equips formatius. Un pas important per a l’equiparació també en l’àmbit esportiu

7.  EL MILLOR 3X3 97 equips 415 participants a totes les categories, Convidats il·lustres com l’exjugador del FC Barcelona dels anys 80, Audie Norris, jugadores del primer equip del Sant Adrià de Lliga Femenina 1 o la Selecció Espanyola Femenina de 3×3. Dades del millor 3×3 fins ara i que va entrar al Circuit  3×3 de la Federació Catalana

8. TECNIFICACIONS DE LUXE: Marcel Roca, tècnic rodamón badaloní, Lluís Biosca, seleccionador català Infantli Femení i Marc Calderón, tècnic del Júnior Preferent del Joventut van ser ponents de luxe a les Tecnificacions del Juliol de gran èxit

9. #VETERANSCIRCOL Aquesta temporada 18-19 tenim un equip molt especial: els Veterans Círcol reuneixen junts de nou grans noms del passat recent de la secció. Els dissabtes a la nit La Plana SÓN SEUS

10. ADÉU A UN SENYOR DEL BÀSQUET: A l’octubre, el bàsquet català deia adeu a un històric: Josep Lluís Gol. Aquesta llegenda, campió de Lliga amb el Joventut al 1968, va començar la seva carrera al Círcol

11. CREIXEM L’ESCOLA, CREIEM EN L’ESCOLA: Gran any pels equips formatius del Círcol que creixen en quantitat i qualitat. L’Escola de bàsquet dobla presència amb més jugadors/es i dos equips. Un orgull 

12: SOM CÍRCOL: Més de 200 nois i noies, 40 entrenadors, delegats, direcció Tècnica i Junta. 21 equips i l’Escola de Bàsquet. Ells són qui aquesta temporada formen part del bàsquet del Círcol 

I així acabem el 2018. Esperem que el 2019 sigui un altre any molt positiu pel nostre bàsquet. Des del Círcol i des de la secció de bàsquet us desitgem el millor per aquest 2019 que demà comença

Feliç Any Nou de bàsquet!