Després de la jornada que hem viscut aquest cap de setmana hem creuat l’equador de la temporada amb la fi de la primera volta als Campionats de No promoció a les Lligues de la Federació Catalana de Bàsquet. Veiem com van les coses pel Círcol després de la primera meitat de la cursa basquetbolística 18-19.

Abans, com sempre, fem una volta al món dels resultats d’aquesta jornada.

Jornada que obrim a Casagemes amb la sessió matinal de dissabte dels Minis femenins.

El Premini dóna un pas endavant i segueix millorant en tots els aspectes. Contra el Gavà i, malgrat alguns moments de desconnexió, bona versió del Círcol.

Contra un AECAM superior en físic, el Mini B mostra voluntat i una millor imatge sobretot a la segona part. 

El Mini A es mostra sòlid i contundent davant el Femení Osona.

Per acabar, a Casagemes, l’Infantil femení fa un dels millors partits de la temporada davant el Gornal de L’Hospitalet de Llobregat. L’equip es mostra intens, concentrat i amb una gran millora en la circulació de la pilota sense bót.

Gran victòria de l’Infantil femení davant el Gornal

Les primeres hores de la jornada també ens van deixar bones notícies en les visites del Círcol a diferents punts de la geografia catalana.

A Viladecans, trobem el millor partit de la temporada del Preinfantil. El premi a una gran setmana d’entrenaments on al dia del matx tots els jugadors es mostren intensos i concentrats en la tasca encomanades. Felicitats!

A Mollet, a pista del Sant Gervasi, a excepció del segon quart, el Cadet femení fa un molt bon partit en l’apartat defensiu per assolir un ampli triomf.

Al Carrer Girona, bona imatge del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus a pista de l’històric Granollers.

A Barcelona, derrota ajustada del Júnior A a pista de l’Escolapis de Sarrià.

I al pati de l’Escola Maristes, el derbi acaba amb clara derrota del Mini A davant els vermells.

Tarda de dissabte amb cites a Palafolls, amb la derrota del Cadet A, en un bon partit on competeix fins al darrer quart, quan el físic diu prou; a Països Catalans amb la derrota ajustada del Sots21 B Preferent contra el La Salle Manresa; i a La Plana amb la victòria del Sènior Veterans contra l’Ametlla del Vallès en un matx igualat resolt gràcies a les bones defenses finals i el contraatac.

Bona imatge del Cadet A a Palafolls, tot i la derrota

Després d’aquest intens dissabte, l’endemà, va ser Superdiumenge, la primera gran marató de partits del Círcol a La Plana. 5 partits seguits i més de 10 hores de bàsquet amb el nostre segell.

Tot començava a la Tercera Catalana femenina en la desfeta del Sènior B davant el Llefià que segueix invicte a la Lliga.

I una gran noticia abans de marxar a dinar. El Círcol Centre Mèdic La Vila, a la Segona Catalana femenina, torna a sumar després de 7 derrotes seguides i contra el Can Parellada de Terrassa assoleixen un ampli triomf i amb un magnífic joc. Seguim!

A la tarda, el Sots21 A Preferent arrencava la sessió amb una derrota ajustada davant el Lluïsos de Gràcia de Barcelona

El plat fort del Superdiumenge, com la setmana passada va ser un derbi a la Copa Catalunya que tancava la primera volta a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català. Malauradament el Badalonès s’imposava al Círcol Cotonifici. Amb un parcial d’11-24 al darrer quart, els Dimonis acaben amb la resistència d’un bon i combatiu Círcol.

El Sènior B tampoc va poder sumar triomf i va caure en el darrer partit de la jornada a La Plana davant l’AECAM de l’Alt Maresme en la darrera jornada de la primera volta a la Segona Catalana masculina

Més enllà del Superdiumenge, la jornada ens deixa la derrota ajustada del Cadet B davant el Premià de Dalt a Sant Crist. Un mal inici de partit (5-18 de parcial als primers minuts) i certes imprecisions finals condemnen als badalonins al KO tot i el bon treball global realitzat. Ànims i a seguir treballant.

Grans noticies des de Llefià, on el Júnior B, circumstàncialment tenia jornada i on no va anar gens malament. Contra el Bàsquet Pia de Sabadell, els segons de la Lliga, dominen de principi a fi i guanya rotundament en el millor partit del curs

Finalment a Barcelona, el Júnior femení Círcol Gràfiques Venus treu amb caràcter, treball i actitud una gran victòria de la pista del Sant Joan de Mata

Gran victòria dle Júnior femení Círcol Gràfiques Venus al camp del Sant Joan de Mata

La setmana que ve els equips de No Promoció descansen abans d’afrontar la segona volta de la Lliga. La raó, la trobem al Pavelló del Nou Congost de Manresa on el proper cap de setmana es disputarà l’All Star de Copa Catalunya, la festa del bàsquet català, on dissabte en Marc Jerez representarà el Círcol Cotonifici al partit de les Estrelles amb els altres jugadors dels dos grups de la Divisió d’Honor de Copa. N’estarem pendents.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles