La disputa de l’All Star de Copa Catalunya ha aturat parcialment la competició i els equips de No Promoció han descansat.

A la cita del Nou Congost de Manresa hi hem tingut jugant el Partit de les Estrelles de Copa Catalunya masculina a en Marc Jerez, com a representant del Círcol Cotonifici. En Marc, que jugava a l’equip Negre juntament amb els altres jugadors del grup 2 va assolir el triomf davant l’equip Daurat, el del grup 1. En el descans del partit, Josep Santiuste, responsable de la secció de bàsquet del Círcol va rebre de mans del President de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa el trofeu acreditatiu com a participant de la present edició de la Copa Catalunya 

L’All Star de Manresa ha fet que els equips de Promoció agafessin tot el protagonisme esportiu del cap de setmana al Círcol. En una jornada que ens deixa aquests guarismes

El Preinfantil va ser el primer equip en saltar a pista, a La Plana, en un dels pocs enfrontaments del Círcol com a local. Dissabte al matí, l’equip de Ricard Fusté i Òscar Armario vencia ajustadament el derbi davant el Joventut, en un matx irregular resolt al darrer quart.

A Països Catalans, sense gaires escarafalls i en un partit sense gaire intensitat ni ritme el Premini masculí de Ramon Domeng, Roger Rubio i Ramon Gotzens derrota al Manyanet Les Corts de Barcelona. Un parcial de 11-0 al setè quart trenca el matx en un dels millors moments del partit 

Triomf del Premini masculí a casa

Els primers compassos de la jornada ens porta també a la pista del Granollers amb la clara victòria del Mini A femení. L’equip d’Artur Grau i Francesc Sabater es van mostrar molt superiors, sòlids i amb totes les jugadores van aportar coses. Seguim creixent!

Molt bon partit del Mini B femení de Roger Marcos i Jan Rubio a pista del Sant Joan de Mata del districte de Sant Andreu de Barcelona. Triomf treballat en un matx on la bona circulació de pilota va ser clau per trobar bones situacions de tir fruit de la ràpida inversió de la bola.

A Vilassar de Mar clara derrota del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus 

I excel·lent partit del Premini femení de Marta Molina, Núria Arimont i Carla Violan a pista del Sant Celoni. Després de tenir el partit lligat durant 47 minuts, el triomf s’escolava dels dits en un darrer minut on els nervis i un instant de despistada global va resultar determinant. Felicitats i a seguir treballant 

All Star a banda, la tarda de dissabte ens porta a Santa Coloma on el Mini A masculí de Josep Boter i Adrià Olives segueix millorant. A pista del Fuster amb només 7 efectius i malgrat un inici fluix juga uns molt bons períodes posteriors fins que el cansament pesa en el darrer quart. Felicitats. 

I a Països Catalans, tancàvem el dia amb victòria del Cadet A davant el Vilassar de Mar. En un duel ajustadíssim el Círcol de Pep Solà i Marc Nadal guanya gràcies a un tir lliure al final del partit. Felicitats.

Diumenge de poca activitat amb dos fronts. 

Primer amb la derrota de l’Infantil femení de pista del Cerdanyola. 

Vam acabar la jornada a Sant Crist amb la derrota del Cadet B de Jaume Lleal, Josep Boter i Alvaro Puertas davant el totpoderós líder Montgat en un gran partit del Círcol. 6 triples en 4 minuts del segon període acaben amb la resistència dels badalonins que igualment planten cara en tot moment. 

Bon partit del Cadet B contra el Montgat

I així tanquem aquest cap de setmana de competició atípic per l’All Star. El cap de setmana que ve torna l’activitat en la seva totalitat. I com sempre estarem els de “El Final de la Jornada” per explicar-vos-la. 

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles