Hem arrencat molt fort el febrer al Círcol. Un futimer de derbis i molt variats, bones notícies i un gran Superdiumenge de més de 12 hores de bàsquet segell Círcol a La Plana han protagonitzat el primer cap de setmana del segon mes del 2019.

Un cap de setmana intens que ara us posem en solfa i que ens deixa aquests números.

Aquesta gran jornada esportiva té un inici magnífic a Casagemes en l’habitual matinal de dissabte dels Minis femenins: el Premini femení va aconseguir la primera victòria de la temporada. Va ser davant el CN Sabadell. Moltes felicitats.

Al mateix temps, clars triomfs del Mini B femení contra el Claret del districte de l’Eixample de Barcelona, derrota de 2 punts del Mini A femení davant el Vilanova del Vallès i de l’Infantil femení davant el Bosco Rocafort.

A Països Catalans, com també és habitual, els Minis masculins van prendre el protagonisme. El Mini A masculí es va veure clarament superat al derbi davant el Salesians.
D’altra banda, en un matx irregular el Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus venç ajuntament al Torelló.
El Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus va vèncer al Torelló a casa
Intensa activitat a casa i intensa activitat a l’exterior en un partit de menys a més el Premini masculí comença descentrat i acaba molt bé a pista del La Salle Horta de Barcelona.
 
 
En un altre front, el Cadet A va caure a Vilassar de Dalt, al camp del líder, de forma ajustada.
Tarda de dissabte de derbis a La Plana amb l’ajustada derrota, gràcies a un triple a les acaballes del matx, del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus en la seva visita al Joventut i, a Bufalà amb la primera victòria de la temporada del Cadet B a pista de l’ABB en un fluix partit en línies generals resolts per ratxes puntuals d’intensitat que marquen la diferència.
Derrota al darrer instant del Júnior femení Círcol Gràfiques Venus contra el Joventut
L’endemà diumenge, ens esperava una maratoniana jornada de 12 hores de bàsquet amb segell Círcol a La Plana. El Superdiumenge arrencava amb derbi a la Interterritorial masculina Júnior i el triomf del Júnior A davant el Minguella. Gràcies a un gran encert des del triple el Círcol aguanta l’embranzida final dels de Casagemes.
També bones notícies pels dos Sèniors femenins que completaven la part matinal del Superdiumenge. A Tercera Catalana triomf del Sènior B contra el Mollet i a Segona Catalana, victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila enfront el CIC de Barcelona.
Victòria del Sènior B femení contra el Mollet
A la tarda, el Superdiumenge seguia portant-nos grans noticies. El Sots21 Preferent A derrotava al Grup Barna del districte de Sant Martí de Barcelona. Gran partit del Círcol davant d’un dels capdavanters de la Lliga. La clau de tot, la trobem en el gran treball defensiu (baixant el balanç anotador rival mitja en 16 punts menys) i regularitat en atac. Felicitats i a seguir treballant.
Malauradament, a Copa Catalunya el Círcol Cotonifici no va poder contribuir a fer un Superdiumenge perfecte. Les lesions i baixes afecten a un sempre combatiu Círcol. Ahir, de nou els triples rivals impedeixen a un bon Círcol guanyar al Salle Reus. 12 triples en els darrers 20 minuts, 7 al darrer quart dels del Baix Camp capgiren el marcador que havien dominat els locals fins al darrer període.
 
El Sènior B masculí tancava el Superdiumenge de 12 hores amb clar triomf davant el La Garriga.
 
Més enllà del Superdiumenge la jornada ens deixa ítems Círcol a Barcelona i a Terres de Ponent.

A la falda de Collserola, al districte de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona, el Cadet femení cau davant del Fundació Collserola. L’equip reacciona tard a una mala sortida i no pot aixecar el desavantatge obtingut des del salt inicial. Agraïm el reforç i l’esforç de les 4 Infantil que van pujar a ajudar.

A Cervera, el Júnior B surt triomfant d’un partit travat i amb moltes dificultats que el Círcol gestiona amb treball i cap.
D’aquesta manera tanquem el primer cap de setmana de febrer agraint-vos el suport especialment a qui ens vau acompanyar a La Plana a aquest gran Superdiumenge de bàsquet. I anunciant-vos que la setmana que ve els equips de Promoció descansen.
Els de “El Final de la Jornada” tornarem com sempre dimarts que ve.
Fins aleshores que tingueu una bona setmana
Salut i cistelles