Jornada de meitats del mes de febrer on la meitat dels equips han descansat, els més petits i on hem tingut derbis, un desplaçament llunyà i només 3 partits com a locals, una intensa jornada de dos partits pel Júnior B i el retrobament amb la victòria del Círcol Cotonifici a Copa Catalunyta

Repassem-ho tot plegat previ pas a fer la volta al món dels resultats

Aquesta ha estat una jornada fonamentalment de tardes.

Arrencàvem al migdia de dissabte a La Plana amb el partit del Cadet femení. L’únic de la jornada en aquesta franja de dia ens porta la victòria de les badalonines davant el Lima Horta de Barcelona. Bon partit en línies generals de les locals sobretot a la primera meitat que les permet gestionar millor el tempo i la dinàmica del duel.

La majoria d’activitat del dissabte doncs es centrava ben entrada a la tarda. 
Ho encetava la clara victòria del Sènior Veterans a Martorelles a la Territorial

Doble enfrontament a Barcelona. D’una banda al Feliu i Codina de Barcelona, l’Horta, el segon classificat de la Lliga es mostra molt superior a un voluntariós i tocat per les lesions Sots21 A Preferent que sucumbeix a meitats tercer període. 

D’altra banda, el Círcol Centre Mèdic La Vila a la Segona Catalana Femenina va caure a la pista del Vedruna de Gràcia en el primer partit dels dos que tindrà aquesta setmana. El segon serà aquest mateix dimarts en partit avançat del proper cap de setmana.

Derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila al camp del Vedruna de Gràcia

El desplaçament més llarg del cap de setmana el trobem a Lleida, en la intensa doble jornada en dos dies que ha tingut el Júnior B. A l’Avinguda de Madrid de la capital del Segrià, els badalonins en tenen prou amb una excel·lent primera part per resoldre el matx contra els Maristes Montserrat per posteriorment mantenir el resultat sense desgast.

I a La Plana, un derbi abans d’anar a dormir. El Sots21 Preferent B vencia ajustadament el duel a casa del Badalonès.

Diumenge, tres partits al matí i tres a la tarda. A La Plana, el Júnior femení Círcol Gràfiques Venus obria el matí de diumenge amb clara desfeta davant d’un Boet Mataró superior.

Un altre Júnior, l’A, viatjava al districte de Sant Martí de Barcelona per enfrontar-se al Diagonal Mar en un duel directe que acaba,malauradament amb triomf local.

I a la Segona Catalana masculina, un altre Badalonès – Círcol on el Sènior B va derrotar clarament als Dimonis

Clara victòria del Sènior B masculí al derbi a pista del Badalonès

Ja a la tarda, el Júnior B avançava el seu partit del proper cap de setmana a Llefià rebent al Mollerussa i vencent a la pròrroga contra un potent equip físic. El Círcol domina tot el partit fins que al darrer minut els del Pla d’Urgell es posen per davant. A la següent acció, el Círcol força la pròrroga des del tir lliure. Al temps extra, els badalonins lliguen el triomf.

Triomf a la pròrroga del Júnior B contra el Mollerussa

A la Tercera Catalana Femenina el Sènior B vencia rotundament a la pista del cuer Tiana.

I eI Círcol Cotonifici era, aquesta vegada l’encarregat de tancar el cap de setmana esportiu. I ho feia amb una gran notícia. Després de 6 derrotes seguides, a la pista del Castellar i malgrat les baixes ha sumat un important triomf. Després d’una fluixa arrencada, amb un parcial de 19-29 al segon quart eixuga el desavantatge i iguala l’encontre. Finalment, des de la defensa i des del tir lliure el Círcol capgira el marcador i suma la cinquena victòria en la present edició de la Copa Catalunya. Moltes felicitats

I fins aquí aquesta jornada reduïda de partits. La setmana que ve tornem a la feina tots els equips del Círcol, en una jornada que arrenca avui mateix amb un matx a la Segona Catalana Femenina entre el Círcol Centre Mèdic La Vila i el Sant Josep, a les 22:00 a La Plana, del qual us informarem a les Xarxes Socials i més extensament dimarts que ve.

Fins aleshores, que tingueu una bona setmana

Salut i cistelles