En un cap de setmana marcat al món del bàsquet pel què passava a Madrid, a Badalona, a Can Cartrons, seguíem fent camí a la temporada amb un altre festival de bàsquet, on han tornat en competició els equips que la setmana passada van descansar.

Una jornada més que ens va deixar aquests resultats

I una jornada que va arrencar el dimarts passat a la nit en un derbi a la Segona Catalana femenina que feia de gran taloner del cap de setmana. El Círcol Centre Mèdic La Vila segueix la bona dinàmica com a local i derrotà clarament al Sant Josep en partit avançat de la jornada del cap de setmana

Clara victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila al derbi amb Sant Josep

Dissabte vam entrar amb força en el gruix del cap de setmana esportiu al Círcol. Fins a quatre partits van ocupar la franja de les 9.

A La Plana bona imatge del Preinfantil que aguanta fins a la primera part davant un sòlid i amb molt potencial físic líder Centre Catòlic de L’Hospitalet. No és l’únic duel amb un conjunt riberenc del dia a La Plana.

A Vilassar de Mar derrota del Premini femení, a Canet de Mar derrota del Mini B masculí Círcol Gràfiques Venus i, a Gràcia derrota del Mini A femení en el debut de l’equip a la nova categoria B1 a la històrica pista dels Lluïsos a la Plaça del Nord de Barcelona.

Posteriorment, partit de menys a més del Mini A masculí que juga amb 7 homes, a Can Ricart la pista de l’UBSA a Sant Adrià. 

A Santa Coloma de Gramenet davant d’un Fuster més intens i ficat en el joc el Premini masculí és dominat clarament.

I a Torelló, bon debut del Mini B femení a la nova Lliga de B2 després de l’ascens de categoria. Les osonenques van haver de suar molt i treure el màxim de si en concentració

Bon partit del Mini B a Torelló

A Casagemes, derrota de l’Infantil femení davant el Nou Barris de Barcelona, al mateix temps que el Cadet femení feia un molt bon partit per derrotar al La Salle Horta de la capital catalana.

La tarda de dissabte va ser monopolitzada per 2 partits en una doble sessió de bàsquet en vena a La Plana, primer, amb la derrota del Sots21 B Preferent davant d’un Hospitalet sempre dominant que trenca el partit al segon temps. Tot seguit, nou festival dels Veterans Círcol a la Territorial Sènior on va passar per sobre del Vilanova del Vallès gràcies, de nou, en l’efectivitat en el llançament de triple.

Els triples, factor clau en la victòria dels Veterans contra el Vilanova

Marxàvem a dormir a La Plana dissabte i ens llevàvem diumenge al matí a La Plana amb l’únic partit d’aquest tram de la jornada a expenses d’una intensa tarda de bàsquet en vena amb 3 partits a La Plana, un derbi a Llefià i un enfrontament a Barcelona.

El Sènior B femení derrotava al Valldemia de Mataró en un partit, on malgrat el patiment final les badalonines consolidaven la victòria en un gran darrer quart on van remuntar el desavantatge que arrossegaven.

Victòria del Sènior B femení contra el Valldemia

A la tarda, la cosa no començava bé amb la derrota del Sots21 A Preferent contra el cuer Sant Celoni

Malauradament les coses no van anar millor en el següent partit, el de Copa Catalunya entre el Círcol Cotonifici i els Cantaires de Tortosa duel directe per la permanència. Després de dominar la primera meitat els badalonins s’encallen en l’anotació després del descans i això ho aprofiten els tortosins per remuntar el partit i ser millors en el tram final.

Vam haver d’esperar al partit final del dia a La Plana per trobar un triomf. A Segona Catalana el Sènior B va obtenir una molt important victòria contra l’Arenys

Victòria del Sènior B contra l’Arenys

Les bones notícies ens arribaven de Llefià on el Cadet A visitava el Minguella i obtenia una gran victòria d’un sol punt, en un final a cara i creu resolt amb dos tirs lliures finals.

L’últim ítem d’aquest cap de setmana ens porta a la pista del Joventut Les Corts a Barcelona on el Júnior femeni Círcol Gràfiques Venus va caure clarament.

Com heu vist, la bola de bàsquet del Círcol no ha perdut el protagonisme en aquest cap de setmana especial en l’actualitat de l’esport de la cistella.

Seguim avançant cap al juny donant una setmana més, com sempre, dosi de bàsquet en vena amb el nostre segell.

La setmana que ve més bàsquet, com sempre, a Can Cartrons. I us ho explicarem tot.

Fins aleshores

Salut i cistelles